i phone 4S Aldım.. UYGULAMALAR YARDIM..

hepiniize tesekkur ederim daha iyilerine layıksınız

Hayırlı olsun gökhan abi ayıptır söylemesi ne kadara aldın ?
KErem Telefon HAziran sonu gibi EVKUR dan 3.190liraya alınms ve aynı gun kutu içeriğiyle benim telefonucuya satılmıs.. yani hic kullanılmamıs cihaz kulaklıgının posetini ben actım dusun.. hic cizik yok Sıfır telefon 1600 istedi 1500 TL 12 Taksite anlastık :)

Stupidzombie, batak online, audi rs3, real football 2012 hd, NFS HP LITE
Bendekiler bunlar :)

Bende bi s3 tartışması yaratmıştım ama şu anda elden düşme temiz 4s araştırıyorum. :)
Hayırlı olsun :)

Free Download Apps & Games | Android iPhone Smartphone bu siteden yukardan iphone bölümüne gir..apple storedaki parali uygulamaları burdan indir telefona at.wifi ile modeme baglan indirmesi gereken dosyaları indiricek çünkü.bu yoldan yaparsan parali uygulamaları belese kullanırsın sorunda cıkmaz.

oyun olarak
pes 12-fifa12-real football 12

gta3 10 years

asphalt 5-6-7 serileri

angry birds

ninja fruit güzel oyunlardır.

Free Download Apps & Games | Android iPhone Smartphone bu siteden yukardan iphone bölümüne gir..apple storedaki parali uygulamaları burdan indir telefona at.wifi ile modeme baglan indirmesi gereken dosyaları indiricek çünkü.bu yoldan yaparsan parali uygulamaları belese kullanırsın sorunda cıkmaz.

oyun olarak
pes 12-fifa12-real football 12

gta3 10 years

asphalt 5-6-7 serileri

angry birds

ninja fruit güzel oyunlardır.

burdaki uygulamalrın kullanılması için Jail Break yapılması gerekiyor telefonun. Yani öyle nokia'daki gibi at hafıza yükle olmuyo sorun çıkarır.

Bendeki uygulamalarda favorilerim : Facebook, Temple Run (eskidi ama iyidir :D ), parking free, bilgi yarışı, kim bilir, günün ücretsizleri, fizy, sahibinden.com, drift mania vs.. bayağı yazabilirim ama aklın karışmasın :) Hayırlı olsun

burdaki uygulamalrın kullanılması için Jail Break yapılması gerekiyor telefonun. Yani öyle nokia'daki gibi at hafıza yükle olmuyo sorun çıkarır.

Bendeki uygulamalarda favorilerim : Facebook, Temple Run (eskidi ama iyidir :D ), parking free, bilgi yarışı, kim bilir, günün ücretsizleri, fizy, sahibinden.com, drift mania vs.. bayağı yazabilirim ama aklın karışmasın :) Hayırlı olsun

Ben galaxy s2ye rom yüklemedim yani jailbreak atmadım.Burdan apk dosyasını telefona atıyorum.apk acınca oyunun yada programın datalarını indiriyo.iphone dada böyle oluyo diye biliyorum

Hayırlı olsun Gökhan.Bende 1 ay önce almıştım ama oyun filan oynamıyorum şarj dayanmıyor yoksa.App store gir orada çok şey bulabilirsin.Bilgisayarına ıtunes yükle kullanımı daha iyi olacaktır.Telefonu yedekleyebilirsin ıtunes ile

Beleş oyun için Jail Break indir ve kur :eyv Sonra beleş beleş yüklersin oyunları...

Ben galaxy s2ye rom yüklemedim yani jailbreak atmadım.Burdan apk dosyasını telefona atıyorum.apk acınca oyunun yada programın datalarını indiriyo.iphone dada böyle oluyo diye biliyorum

Android ile ios çok farklı. ios işletim sisteminde jailbreak yapmazsan ücretli oyunları para ödemeden yüklemenin yolu yok. Android gibi değil yani ;)

Beleş oyun için Jail Break indir ve kur :eyv Sonra beleş beleş yüklersin oyunları...

Jailbreak işlemi garanti bitmeden yapılmamalı bence. biraz da dikkat gerekiyor ;) ücretsiz oyun ve uygulamalarla idare edilebilir :)

Son düzenleme:
Geri