i Phone 4S Androidd... YARDIM

​Bulaşma kardeşim.:eyv

​NOKIA 603 Kullanıyorum tavsiye ederim :)

Kaan samsung un fiyati sifir 1450 tl. Cok iyi bi cihaz olsa bu kadar cabuk dusmezdi. Ergonomik degil ve ele alinca iphone daki luks hissini vermiyor. Ama donanimi harika. 1100-1200 civari 2. el iphone 4s bulursun hemde garantili.

Kaan samsung un fiyati sifir 1450 tl. Cok iyi bi cihaz olsa bu kadar cabuk dusmezdi. Ergonomik degil ve ele alinca iphone daki luks hissini vermiyor. Ama donanimi harika. 1100-1200 civari 2. el iphone 4s bulursun hemde garantili.

Allah Allah Bugün Baktım Daha Abi 1.799 Lira Yazıyordu, Demek'ki Balıkesir'de Kazıklıyorlar Bizi :aytuğ

Normalde dükkanlarda öyle. Büyük mağazalarda farklı durum.

Valla ben artık telefonumu buldum:aytuğAslada değiştirmem bunuqw4s vs özelliklerine uzak kalır herhalde ama gerek internet hızı,android sistemi,kamerası vs vs vs çok iyi bana göre.Ha en önemlisi kaç aydır tek çiziği bile yok çünkü özelliği bu:aytuğ yağmurun altında konuşmak ayrı zevk:eyvAman düşecekmi,ıslanacakmı vs gibi derdi olmaması hakikaten hoş:eyvVe bataryası gerçekten mükemmel:eyvVe fiyat olarakta çok iyi bence düşünülecek bir alternatif olmalı bu motorola:eyv

Geri