geçmiş olsun. zor bir durum.
trafik çevirmeye yakalanmadığınız sürece hapse atamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay ya hakkaten dokundu bu sn.mod'um
geçmiş olsun. zor bir durum.
o nasıl masum ifadedir öyle bu arada ticaretle ilgili sorduğun için demedim bir şey ama, sabit ücreti olan ek iş düşünsen diyorum hani saatli ücreti olan ya da yarım gün vb şeklinde, çok yorucu ama en azından geliri garanti olup eldekinden olmamak adına?
merakımı bağışlayın ama, birisine kefil mi oldunuz...
tilki abi ruslara türkçe öğret diyesim geliyor kendimi aşarak ama centilmenlik edip para almazsın onlardan da allah bilir ıslık şu tazminat için ne yapılabilir süper olurdu o ama dediğin gibi sana hürmeten bir şey yapmazlar herhalde, kainat güzelinden müjde tez gelir inşallah
ya balığa götüreceğim dediysen iğrençlik yaparak balık tutmaya ya da olmadı balık ekmek yemeye götürebilirsin, di mi ama :aytuğ
yok bu acımasız oldu balığa götürmek yeterince iğrenç bir espri olur kanımcaÇok haklısın sn.mod'um .Zaten başıma gelen bu olaylardan sonra kötü karakterolmaya karar verdim zaten başıma ne geldiyse iyi niyetimden geldi ben iğrençliği abartayım hatta sn.kainat güzelimi götüreyim falezlere ayağına bağlayayım ipi bugee-jumping usulü git ağzınla balık yakala tutarsan yeriz diyeyimnasıl yeterince kötü oldummu:aytuğ