HGS cezası dikkat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekim ayında almış olduğum aracıma HGS barkotunu postaneden aldım. O günden bugüne kadar olan bütün geçişlerim uzak mesafe olarak ücretlendiriliyor. Her geçişim sonrası KGM ile mail aracılığıyla yazışıyoruz ve düzeltmeler yapılıyor ancak son 11 geçişim düzeltilmedi ve 11 geçişimin 5 tanesi bakiye olmadığından cezalı geçiş olarak kaydedildi. Normal şartlarda sistem düzgün okuyor olsa idi barkoduma kayıtlı 50,60 TL bakiye var. Bu cezalı olarak işlenmekte olan geçişlerimi hangi mahkemeye dilekçe ile bildirmem gerektiği konusunda bilgisi olan varmı_?

Arkadaşlar benide kıllandırdınız. Baktım Allahtan bişey çıkmadı.

Arkadaşlar 05.02.2015,te 2. el araç aldım.şimdi ogs ve hgs,yi plakadan sorguladımda, araç 3 ay önce, 4 defa geçiş yapılmış halıyle odenmedıgı için cezalar katlanmıs 450 tl gibi borcu olmus. şimdi bu ceza eski sahibinemı tebliğ edilir yoksa banamı gelır. tam olarak bilen varsa veya başindan bu olay geçen arkadaşlar aydınlatabılırmı. cevap rica lütfen.??

Arkadaslar 444 11 17 musteri hizmetlerini aradım durumu izah ettım eski sahibine teblığ edılır dedı senlik bişey yok dedı.. şimdilik bu ama prosedur ne kadar işler bilmiyorum.

Bide bu filmi camların cezası varmı benden önceki sahibi camları filmle kaplamış.

Son düzenleme:
Geri