Ogs en iyisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hgs aboneliginiz yoksa 7 gun icerisinde actirirsaniz ceza yemiyorsunuz.
Eski aracimla hgs turnikesinden gecerken kacak gecis yaziyordu ama camdada etiket vardi. Kac kez sorgulattim. Gecisler gorunuyor. Etiketi camdan soktum kac kez oyle gectim Yani etiketi okumasa bile plakadan dusuyorlar. Ya sizin bakiyeniz bitmis yada aboneliginiz yok.
Arkadaşlar biz arabayı 9 uncu ayda aldık ceza 8 inci aya ait bizimle ilgisi yok galiba ?
Terbiyesizce aşagılıkca ve milleti alenen sömürmenin nedeni ortada şu yapılana bakın arkadaşlar..
Bizzat kendimizin kullandıgı araç kafasına göre yerleştirmişler hemde
Bi aracımıza 840 tl
Diğerine ise 1800 tl ceza cıkıyor
Bu dediğin mazeretli geçişe giriyor, ve 10 kez ile sınırlı. Eğer bu şekilde geçmeye devam edersen suistimal etmekten 11.geçişinde ceza yersin haberin olsun.
Hgs ve ogs de sistem okumadığında gişe kamerası devreye girip resim çekiyor, ve plakaya göre işlem yapılıyor. Eğer bakiye,yada hgs/ogs aboneliği yoksa yedi gün mühlet veriliyor, bu sürede ya abonelik alınacak ya da bakşye bakiye yetersiz ise bakiye yüklenecek.
İşlemleri uzattığınız için sürekli böyle geçiş yapamazsınız.
Asıl mesele aslında, eğer kaçak geçiş uyarısı alınıyorsa hemen hgs/ogs kontrolü yapılması gerekli.