help ?

aga bencede bigün bulusmada hepimiz yakarız farları olur biter nasılsa hepimizin araçları fabrikasyon yada kit xenonlu + mercekli farlarımız bakarız aydınlatmaya ona gore fikir edinebilir orjinal xenonlu arkadaslar :eyv bu arada sislere 6000k xenon + parklarada beyaz led taktım mı senin işin tamamdır kardesim mtec ampülleri alma onlar suanki sarıdan dahada aydınlatması kotu + yagıslı havada yere sadece yansır + kullandıkca o ampül rengi normal sarıya doner hatta senin eski sarı ampülden farkı ne olur biliyormusun sadece yere sarı bisey yansır el feneri gibi :D 1 seneye yakın kullandım cunku tavsiye etmem kesinlikle ama renk tamamlasın aydınlatma istemiyorum diyorsan al taktır rengi tamamlar bi xenonla :eyv ama ben genede siddetle sislere h11 6000k xenon + parklara beyaz dipsiz led tavsiye ediyorum :eyv

yekta sen sellektör yapınca merceklerde yanıyormu yoksa sadece uzun farlarmı yanıyor ???

2si birden :)

benım aractakı farlar da bole omurluk bu sekılde yanıyo :D

parklara mı 4 lü led?

bi xenonun amacı o zaten selektörde yapsan uzunlarıda yapsan aynı mercekten yansır ısık :) selektörde simsek gibi cakar hos ben onu 100 liralık kitlede yapıyorum :D led olarakta carspeedin 4lü ledini tavsiye ederim tavan aydınlatmamda kullanıyorum 6000k ısık rengi var cok guclu aydınlatması :eyv

buda ledli konum :D bakın fikir edinin :) http://www.renaultfanclub.com/renau...-megane-2-led-tavan-aydinlatma-calismasi.html

tavan ledleri gzl olmus

tavan ledleri gzl olmus

her aksesuarcıda vardır kardes bu ledler 7.5 tl cifti carspeed marka beyaz led aman diyim mavisini alma pavyon mavisi lacivert yanıyor :D bunu alırkende 100 liraya autovision h11 6000k xenon kitte al taktır bana dua et :) :eyv xenonsuz araba kalmasın diye bütün bu ugraslarım :D

Geri