help ?

exutive :)))

bu xenon konusu defalarca kez tartısıldı bu konudada yazmıstım mesajımı :) 4300k sarımsı yanar daha dogrusu size sarımsı beyaz gelir karsıdaki sarı normal halojen ampül gibi gorur nedeni ise park lambaları sarı oldugu icin xenonu sarı gosterir o yuzden beyaz bi led park lambası taktıgınızda bu sıkıntı ortadan kalkar :eyv sisler h11 galiba onada 6000k xenon kit taktırdım mı 10 numara olur :eyv eger bi xenonun ampülünü değiştirmek istiyorsanız cenmaxın ampülleri var orjinal xenonlar icin onun alırsınız 6000k lık ampülünü taktırırsınız ohh mis :eyv yada servise gidip sokturun orjinal xenonu taktırın yerine 6000lik bi kit tamamdır :D

sisler için kitle faln ugrasmaya gerek war mı ki? 2 adet beyaz H11 ampul yeterlıdır dıye dusunuyorum

yeterlidir kardeşim ver siparişlerini 4350k al 4750 flan alma onlar taksici beyazı gibi yanıyor
sisler için kitle faln ugrasmaya gerek war mı ki? 2 adet beyaz H11 ampul yeterlıdır dıye dusunuyorum

anıl biz babamla ilk olarak yaptırcaktık fakat bu farlar sellektör yapınca kısalarla birlikte yanıyor yani mercekte yanıyor :)) ondan ellemedik sonra sıkıntı olur diye :)) ama sislerin aydınlatması çok kötü 1 metre yeri anca aydınlata diye bilirirm onları degişmek lazım :)) otoyolda giderken sisleri yakıyom güzdüz daha şekil oluyo :))

ama bir ara anıl senle şu bizim farlara el attırcam :)) satılmassa arac :))

yunus emre sen bu arabanın farlarını falan iyice bir kontrol ettir :D pek normal gelmiyor bana hehe
anıl biz babamla ilk olarak yaptırcaktık fakat bu farlar sellektör yapınca kısalarla birlikte yanıyor yani mercekte yanıyor :)) ondan ellemedik sonra sıkıntı olur diye :)) ama sislerin aydınlatması çok kötü 1 metre yeri anca aydınlata diye bilirirm onları degişmek lazım :)) otoyolda giderken sisleri yakıyom güzdüz daha şekil oluyo :))

ama bir ara anıl senle şu bizim farlara el attırcam :)) satılmassa arac :))

dert etmeyin birgün büyük buluşmaya geliriz hepimiz çıkar hepsi akmı karamı ortaya :D

asıl normal olanı bu komuşda var oda bzmki gibi yolda gecenlere bakıyom bizimki gibi ilk yaktıgımızda mavimsi sonra far ısındıkca aydınlatmaya baslıyor ve sarımsıya dönuyor akşam video çekmeyi planlıyomda millet tip tip bakıyor aractan inip foto çekince :)) birde video çekince deli muamelesi görürüm :)) uzun işine kafan takıldıysa ilk aldıgmızda bizimde takılmıştı aractan inip babama sellektör yaptırdım hem uzunlar yanıyor hemde mercek :))

benım arac privilege...bi-xenon farlar gayet gzl iş yapıo,sislerde de sıkıntı yok ama sısler sarı onu sewmıorm :D sis farları için H11 4000k üzeri 2 adet ampül alıcam o halde

bizim far bu :eyv 1.saniyede 10 saat sonrada hep böyle yanıyor sanırım sizdeki farda budur heralde bir bakın
64cb4ca2.jpg

Geri