Hayatınızda Trafik Cezası Aldınız mı? Yorumlarınızı Bekliyoruz

Kerem Mert

Kerem Mert BERBER,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Trafik Şube Müdürlüğünden Trafik Cezaları Alan abilerimiz varmıdır var ise bu cezalar neden dolayı verildi?

Sadece merak :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynı güne ait 3 kırmızı ışık eds cezası bekliyorum :) yakında elimde olur :D

yıllar önce (2004 öncesi) renault 19 ile en üst seviyeden radar cezası o zamananın parasıyla 290 TL :D :D ve köprüden bir ceza gelmişti :eyv

senede birde polis uğrar evin önüne kaldırım işgalinden ceza yazar gönderir :)

Son düzenleme:
Renault 19 europa.. Konya ankara yolunda 90 - 100 Seyrederken gelen gecen Solladı beni.. Gecenler Merceedes BMW audi geneLde.. Bende onlara serbest bana mı yasak dedim Hız sınırı 90 olan yerde hızLanmaya basLadgım ilk 30 saniye icinde 140 La girmisim Radara.. Ceza geldi.. 140 TL .. 105 Tl 4de 3 ü ödendi..

Hız limitlerini aşmaktan 25 sene içinde 7-8 kere ceza yemişimdir...

Renault 19 europa.. Konya ankara yolunda 90 - 100 Seyrederken gelen gecen Solladı beni.. Gecenler Merceedes BMW audi geneLde.. Bende onlara serbest bana mı yasak dedim Hız sınırı 90 olan yerde hızLanmaya basLadgım ilk 30 saniye icinde 140 La girmisim Radara.. Ceza geldi.. 140 TL .. 105 Tl 4de 3 ü ödendi..
tabii Ben trafik polisini gordum battı balık yan gider dedim 100 Km yol gidecektm 170den asagı basmadım.. :)

2003 ten bu yana 4-5 ceza yemişliğim var benimde
En babalarından hemde :D

2003 ten bu yana 4-5 ceza yemişliğim var benimde
En babalarından hemde :D

Babaların memleketlerinide yazsaydın...:D

Peki Ceza öderken içinizden geçenler ne =? kendi adıma öderken devlete gidiyor ele değil.. gönlümden gelerek severek ödedim ben ..

Babaların memleketlerinide yazsaydın...:D

Alkolden 54 promile yakalandım geçen yaz (sınır 50 promil kızlarlan eğlence yapmıştımqw) - 550 TL
Radar cezası (Pulat ile rolling yaparken ) -483 TL -- Radar+trafiği tehlikeye atmaktan

İlk aklıma gelen baba cezalar qw 12 3

Alkolden 54 promile yakalandım geçen yaz (sınır 50 promil kızlarlan eğlence yapmıştımqw) - 550 TL
Radar cezası (Pulat ile rolling yaparken ) -483 TL -- Radar+trafiği tehlikeye atmaktan

İlk aklıma gelen baba cezalar qw 12 3
ee RS radara girerse böyle girer :)

Geri