Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar araç benzinli, otomatik ve 1300+ kg, korkutmayın araç sahibini, aracın yakıtı normal.Şanzımanınız eski tip BVA, motorun 13 yıllık bir motor her ne kadar ufak tefek dokunuşlar olsa da.Normaldir 11 litre yakması keza araba zaten 2 aylıkmış km nedir yazmamışsınız ancak ilk 2-3000 kmde normalden de fazla yakar zaten
Arkadaşlar araç benzinli, otomatik ve 1300+ kg, korkutmayın araç sahibini, aracın yakıtı normal.Şanzımanınız eski tip BVA, motorun 13 yıllık bir motor her ne kadar ufak tefek dokunuşlar olsa da.Normaldir 11 litre yakması keza araba zaten 2 aylıkmış km nedir yazmamışsınız ancak ilk 2-3000 kmde normalden de fazla yakar zaten
haklısın, gözümden kaçmış motor açılmamış mevsim kış ileride bir miktar düşme olur. şehir içi bva benzinli için değerler normal. lpg alternatifini araştırmasını tavsiye ederim
bende 2010 dinamik BVA var ben aracı aldıktan 2 ay sonra lpg taktırdım ağrıda bu soğuk günlerde 360-370 kuruş yakıyor lt olarak hiç takip etmedim BVA araca tüpsüz binilmez taktırmanı tavsiye ederim.
3000 devirde 90 km az benim araç 3000 devirde 108 le gidiyor uzun yolda hız sabitleyiciyi hep 108e ayarlarım 3000 devirle gider.
bide servis şu bva şanzumanı alıp edc deki 6 ileri şanzumanı taksa tadından yenmez...