hararet arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim
benim aracım geçen giderken hararet yaptı o işlemi hallettikten sonra elektrikçiye götürdüm. biraz inceledi ve aracın sessiz fanının çalışmadığını söyledi. aracı bırakmam gerektiğini falan söyledi. bende bu gün denedim aracı hararet göstergesi yarıya gelince fanı açıyor onun dışında hiç çalışmıyor.
sorum;
1. fan saqdece hararet yükselincemi çalışır. yoksa normalde de fanın yavaş olarak çalışması gereklimi.?

Batuhanım hararet çok ciddi bir konu. Şimdi ne yazsam bilemedim. Sana tavsiyem sağlam bir tamirciye gitmen yönünde, gerekirsede aracı bırak iyice baksınlar.:eyv

Batuhanım hararet çok ciddi bir konu. Şimdi ne yazsam bilemedim. Sana tavsiyem sağlam bir tamirciye gitmen yönünde, gerekirsede aracı bırak iyice baksınlar.:eyv
halil abim komşu elektrikçi ona baktırdımda ben bosch servise gittiğimde bana akünün altındaki kablolar falan değiştirdik. hiçbir tesisatta sıkıntı yok. hepsini yeniledik demişlerdi dün de sessiz çalışan fan soketinin çıkarıldığı ve kablosunun büyük ihtimal kopuk olduğu kanısına vardık bilgisayara falan soktuğumuzda beyinle ilgili bir sıkıntı çıkmadı çünkü yarın bosch servisini arayıp söyliyeceğim. bu ikinci oldu çünkü

halil abim komşu elektrikçi ona baktırdımda ben bosch servise gittiğimde bana akünün altındaki kablolar falan değiştirdik. hiçbir tesisatta sıkıntı yok. hepsini yeniledik demişlerdi dün de sessiz çalışan fan soketinin çıkarıldığı ve kablosunun büyük ihtimal kopuk olduğu kanısına vardık bilgisayara falan soktuğumuzda beyinle ilgili bir sıkıntı çıkmadı çünkü yarın bosch servisini arayıp söyliyeceğim. bu ikinci oldu çünkü

geçmiş olsun batuhan kardeşim hararet bana pahalıya patlamıştı ilk zamanlarda aldığım da 19u dikkat et

geçmiş olsun batuhan kardeşim hararet bana pahalıya patlamıştı ilk zamanlarda aldığım da 19u dikkat et

çok sağol abim teşekkürler.
bende ondan korktuğum için bagajda 5 tane 1.5 litrelik sularla dolaşıyorum ne olur ne olmaz diye :) en son sanayiye gittiğimizde su tankının kapağını valfli kapak yaptılar bu sakat diye. kaynayınca suyu dışarı basıyor. o bile kurtarmış olabilir.

benim aracımda da hararet yarıdan biraz yukarı çıkınca fan devreye giriyor. hararet olmadığı zamanlarda ise klima devrede iken fan sürekli çalışıyor. ama klima kapalı ve hararet normal iken fanın döndüğünü hiç görmedim.

benim aracımda da hararet yarıdan biraz yukarı çıkınca fan devreye giriyor. hararet olmadığı zamanlarda ise klima devrede iken fan sürekli çalışıyor. ama klima kapalı ve hararet normal iken fanın döndüğünü hiç görmedim.

bende görmedim yarın büyük ihtimal inanlara uğriyacağım soracam onlara

Geri