Megane RS Lastik Basınç Sensör Arızası

Selam arkadaşlar dün akşam arabamı park ederken hiç birşey yoktu ve bugün arabaya bindigimde Lastik basınç uyarısı vermeye başladı sol ön lastik. Bu sorun neden kaynaklanır bilgilendirebilirmisiniz mümkünse. Lastik havalarını felan kontrol ettim indirdim şişirdim fakat hala düzelmedi. Ne yapmam gerekebilir :(( teşekkürler şimdiden..

Sensör bozulmuş olabilir,serviste kontrolünü yaparlar gerekirse araca tanıtırlar olmazsa yenisini alırsın,200 lira civarında bir fiyatı var...

Selam arkadaşlar dün akşam arabamı park ederken hiç birşey yoktu ve bugün arabaya bindigimde Lastik basınç uyarısı vermeye başladı sol ön lastik. Bu sorun neden kaynaklanır bilgilendirebilirmisiniz mümkünse. Lastik havalarını felan kontrol ettim indirdim şişirdim fakat hala düzelmedi. Ne yapmam gerekebilir :(( teşekkürler şimdiden..

Uyarı veren lastiği iyice indirin ve tekrar şişirin.Bu şekilde düzelebiliyor.Ben sistemi komple iptal ettirdim sorun kökten çözüldü.

Komple iptal ettirmek mantikli yoksa pahali bir sistem bu olay.nasil iptal ediliyor acaba..sigortasi falan mi sokuluyor ki

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastik sensöründe pil vardır pili degiştirip takın

M0RNJ6.webp
M0RNJ6.jpg
[/URL][/IMG]

İptal işlemi araç bilgisayara bağlanarak yapılıyor. Bende scenic aracımda iptal ettirdim.

SM-G925A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri