Bende fluence var
Ses sistemleri fabrikasyon berbat otesi diyebilirim. İsin asli paraya kiyip guzel bir ses sistemi taktirdim aracima. Bas, amfi, mid takimi ve twitter.. simdi sesi acamiyorum bile bir noktadan sonra titremeye basliyor arac. Ama normal kullanimda harika bir sistem oldu. Toplamda 2.200 lira gibi bir seye mal oldu. Butceniz ne kadar bilemiyorum ama acikcasi arabadaki tek zevkim muzik oldugu icin bu noktada masraftan kacmadim. Onceden ses 20 ye geldiginde bozulan orjinal sistem, simdi 15 e getirdigimde gumbur gumbur ve cok dolgun bir ses veriyor. Hatta arabayi alir almaz ilk degistirdigim sey ses sistemi oldu. İslemi kadikoyde tavsiye uzerine yaptirdim ve ses kadar iscilik tarafi ( cizik ezik vs ) da onemli oldugu icin derin bir arastirma yaptim. Sonucunda kadikoydeki ustanin yanina gittim ve kaygilarimla beraber istedigimi anlattim. Sagolsun kusursuz iscilik ( bir tek cizik bile olmadi plastik aksamda) ile isimi istedigim sekilde sabahtan aksama kadar bir surecte halletti. İsterseniz ozelden ustanin telefon ve yer bilgisini paylasabilirim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahsettiğiniz ustanın bilgilerini özelden de değil de buradan paylaşırsanız herkes faydalanır. Bir sakıncası olacağını zannetmiyorum. Forumlar paylaşım içindir.