Guncel basarsoft 2022.07 haritasi

Bunu ben kullanabilir miyim?
4.0.3 yazıyor bende
Ahmet in dedigi gibi yaptıktan sonra Wince tarafına geçebilirsen kopyala yapıştır yaparak kullanabilirsin

TECNO CH6i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medianav kullanıcıları Wince tarafına geçebiliyorsa NNG olarakta atabilirim. Medianav için uğraşıyorum ama bir türlü yüklenmiyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wince tarafına nasıl geçiliyor bir anlatım var mı?

wince tarafına nasıl geçiliyor bir anlatım var mı?
hocam söylemiştim tekrar söylüyorum bu konunun 2.sayfasında anlatımım var youtubeda da videolar var izleyin daha iyi netleşir

Çok teşekkürler. Benim araçta 2019 HERE varmış. Sayenizde Başarsoft 2022.07 oldu. Ancak önceki mesajlarda başarsoft değilse önce 2018'i yükleyin sonra 2022 yi yükleyin deniliyordu. Ben ikisini ayrı ayrı flash belleklere atmıştım. Önce 2018 i yükleyip, sonra 2022 yi yükleyecektim. Ama yanlış flash belleği takıp 2022 yi önce yüklemişim. Sonra dokunmadım. Harita çalışıyor gözüküyor. Bir sıkıntı olmaz demi ?

Çok teşekkürler. Benim araçta 2019 HERE varmış. Sayenizde Başarsoft 2022.07 oldu. Ancak önceki mesajlarda başarsoft değilse önce 2018'i yükleyin sonra 2022 yi yükleyin deniliyordu. Ben ikisini ayrı ayrı flash belleklere atmıştım. Önce 2018 i yükleyip, sonra 2022 yi yükleyecektim. Ama yanlış flash belleği takıp 2022 yi önce yüklemişim. Sonra dokunmadım. Harita çalışıyor gözüküyor. Bir sıkıntı olmaz demi ?
Çalışıyorsa sorun yok. o yöntem navigasyonu calışmayanlar için geçerli.

Eline koluna sağlık.Birşey sormak istiyorum benim Yunanistan haritasına ihtiyacım var bulma ihtimalim varmıdır?

Herkese İyi Akşamlar, Clio 4 2017 Model aracım için Video oynatıcı ve En Güncel Haritayı yüklemek istiyorum. Aracımın yazılımına baktım 8 li bir şey yazıyordu. Bu konulardan hiç anlamadığım için yardımcı olabilecek arkadaşların desteğine ihtiyacım var.

Allah razı olsun, Osman bey in sayesinde tüm işlemleri yaptım. Yardımlarınızı esirgemediğimiz için çok teşekkür ederim Osman bey.

Allah razı olsun, Osman bey in sayesinde tüm işlemleri yaptım. Yardımlarınızı esirgemediğimiz için çok teşekkür ederim Osman bey.
Güle güle kullan.

Geri