Guncel basarsoft 2022.07 haritasi

2018 Q4 ün indirme linkini kontrol edebilir misiniz? Sanırım link bozuk. indiremedim direkt 2022 yi atmıştım wince ten. düzelteceğim ama 2018 Q4 ün linkine bakabilir misiniz rica etsem.
Linki düzeltsemde yükleyemezdin. Zannedersem lgu formatını açamazdın. Ben sana açılmış NNG olarak hazırladım. Eskisini sil bu NNG dosyasını at.sonrada 2022.07 haritayı yükle. Güle güle kullan. Buyur link
https://www.dosya.tc/server42/7zcisv/2018_Q4_NNG.zip.html

TECNO CH6i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
2018 Q4 NNG dosyasını anlattığınız şekilde kopyaladım ancak navigasyon girişinde ki kabul ediyorum yazısı yine aktif olmadı. Acaba sistemde 2018 varken 2022 yi yüklesem flaş ile çalışır mı bunuda deneyeceğim.

2018 Q4 NNG dosyasını anlattığınız şekilde kopyaladım ancak navigasyon girişinde ki kabul ediyorum yazısı yine aktif olmadı. Acaba sistemde 2018 varken 2022 yi yüklesem flaş ile çalışır mı bunuda deneyeceğim.
Zannetmem ama yine de deneyebilirsin. eski haritanın yedeğini alıp komple silerek denedin değil mi? İlk yüklemede biraz bekletebiliyor bir 5 dakika bekledin mi? Yine de olmazsa sistem sürümünü (4.1.0. vb.) tekrar yükle sonra tekrar dene. Bazen yapabiliyor.

Arabada hangi model olduğunu nasıl öğrenebilirim

@gencosman1453 abinin dediği doğru ben de ilk güncellemede aktif olmuyor ben beklemek yerine ayardan navi aç kapat yapıyorum kabul ediyorum aktif oluyor bir başka çözüm olarakta kendi ilk yedeğinizde license dosyası içindeki dosyaları yüklü olan haritaya atın bir de böyle deneyin

Arabada hangi model olduğunu nasıl öğrenebilirim
ana ekranda ayar bölümünden en sonda sistem sürümü var o sürüme göre oğrenebilirsiniz

Zannetmem ama yine de deneyebilirsin. eski haritanın yedeğini alıp komple silerek denedin değil mi? İlk yüklemede biraz bekletebiliyor bir 5 dakika bekledin mi? Yine de olmazsa sistem sürümünü (4.1.0. vb.) tekrar yükle sonra tekrar dene. Bazen yapabiliyor.

işlem başarı ile gerçekleşmiştir :) emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. dediğiniz gibi sistem ilk yükleme de bekletiyor okuma hızı yavaş makinenin :) 2023 ü sabırsızlıkla bekliyoruz :D

işlem başarı ile gerçekleşmiştir :) emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. dediğiniz gibi sistem ilk yükleme de bekletiyor okuma hızı yavaş makinenin :) 2023 ü sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Güle güle kullan. Yeni harita elime geçerse forumdan paylaşıyorum. Arkadaşlar Teşekkür yerine emeği geçenlere Allah razı olsun deyin yeter. Karşılık beklemiyorum ama emeğin karşılığında en azından bir dua edin.

kesinlikle, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Geri