Emeğine sağlık abi, Allah razı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar buyrun yeni haritamız 2022.07 medianav evo icin oluşturulmuştur. Medianav icin çalışmalar devam ediyor.Onlarda biraz sıkıntı var. Olunca yine burdan paylaşırım.
Çakallara para kaptırmak yok. Bunu alıp parayla satanada haram zıkkım olsun. Allah razı olsun deseniz benim için yeter.
Evo versiyon cihazda çalışıyor test edildi.
Medianav evo için (6.0.3 ve üzeri için)
https://s6.dosya.tc/server13/4ntoy5/evo.zip.html
İlginç! yükleyen kimsede sorun çıkmadı ama tekrar indirmeyi dene. USB belleği değiştir baska başka belleklerde dene. Yüklenecektir.Yükleme yaparken 2 kademe ilerleyip başa dönüyor. Evo 9.1.3 neden olabilir?
İlginç! yükleyen kimsede sorun çıkmadı ama tekrar indirmeyi dene. USB belleği değiştir baska başka belleklerde dene. Yüklenecektir.
TECNO CH6i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haritayı nasıl yukleyemiyorsun? İşlem yarıdamı kesiliyor yoksa yükleme yapıp haritan mı yeni sürüm olmuyor? Bunu açıklaman lazım.Micom menü de yanlışlıkla clrcfg ye elim değmişti. "system not configured please diag tool" hatası veriyordu. Bende 6.0.3 sürüme geri dönüp bootloaderdj604 ile nk.bin config ayarlarını yazdım. Sonra 9.1.3 e yükselttim. 9.1.3 için video oynatmayı da yükledim. bunların hiç birinden sıkıntı olmadı sorunsuz çalışıyor. Navigasyon içinde 2021.03 başarsoft vardı onu yükledim lisans hatası verdi. synctool 9.1.3 lgu ile o sorunu da aştım. şimdi navigasyonum da çalışıyor ancak haritam 2021. 2022.07 ye yükseltemedim. Eksik yaptığım bir şeyler yada yüklediğim önceki dosyalar ile ilgili bir uyumsuzluk olabilir mi?
Micom : 9.1.3.0210
Bootloader : 2172017
AppMain : 09.22.19516
Blue : 06.22.19478
Navi : 9.12.126.727470
Haritayı nasıl yukleyemiyorsun? İşlem yarıdamı kesiliyor yoksa yükleme yapıp haritan mı yeni sürüm olmuyor? Bunu açıklaman lazım.
TECNO CH6i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarıda kesilince başa dönüp yeniden mi yüklemeye çalışıyor? USB bellek değiştir. Başka başka belleklerle dene. Şimdiye kadar öyle birşey diyen olmadı. Cihaza çok yüklenme. 4 yada 5 denemeden sonra ara ver ertesi gün dene. Malum bizim cihazlar mercimek beyinli. Sapıtabilir. ))))Yarıda kesiliyor.