Geri görüş kamerası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mstctp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siparişi verirken 78mm olanı mı yoksa 82mm boyu olanı mı sipariş ettiniz acaba orada 2 versiyondan bahsediyor ve sipariş ederken bunu belirtilmesini söylemişler yanlış olanı göndermemeleri için ama.

büyük ihtimalle 78 liktir 82 büyük kaçar diye düşünüyorm

Siparişi verirken 78mm olanı mı yoksa 82mm boyu olanı mı sipariş ettiniz acaba orada 2 versiyondan bahsediyor ve sipariş ederken bunu belirtilmesini söylemişler yanlış olanı göndermemeleri için ama.

Hocam iş yerindeyken siparişi vermiştim o yüzden ayak üstü pek inceleyememiştim ilanı direk sipariş verdim hiçbirşey belirtmeden şansıma sorun çıkmadı ama sizin ölçüp sipariş vermeniz daha yararlı olur.

Hocam iş yerindeyken siparişi vermiştim o yüzden ayak üstü pek inceleyememiştim ilanı direk sipariş verdim hiçbirşey belirtmeden şansıma sorun çıkmadı ama sizin ölçüp sipariş vermeniz daha yararlı olur.

cetvelle ölçüp bir bilgi verebilirseniz çok makbule geçecektir buradaki arkadaşlar için.

bu geri görüş sisteminin icon araçta maliyeti nedir arkadaşlar ?

bende en yakın zamanda bir kamera alıp bu işe girmek istiyorum ,montaj için çok sıkıntı olmaz herhalde.

bir kamera modeli öneriniz varsa sipariş verip bende hemen başlayım bu işe hemen elim yatkındır az çok bu arada değerli çabalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler

bir kamera modeli öneriniz varsa sipariş verip bende hemen başlayım bu işe hemen elim yatkındır az çok bu arada değerli çabalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler

ben bu ürünü aldım hocam
http://www.ebay.com/itm/261647695484?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Türkiye'den almak istersen çok daha tuzlu oluyor

http://www.sanalpazar.com/Renault-Megane-3-Geri-Vites-Kamerasi__isp8595756

fakat tamponu delip orjinalliği bozmadan kamera takmanın en güzel yolu bu.

Ebaydan bu kamerayı bende almak istiyorum ama ingilizcem yetmiyo yardımcı olabilir misiniz acaba

Ebaydan bu kamerayı bende almak istiyorum ama ingilizcem yetmiyo yardımcı olabilir misiniz acaba

eğer istersen tüm masrafların karşılanması durumunda kendi hesabımdan da yardımcı olabilirim

Geri