Kablosuz Geri Görüş Kamerası Yardıma İhtiyacım Var

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kablosuz Geri Görüş Kamerasını tampona taktım.Wireles bağlantısını yapıp wireles elektriğini geri lambadan aldım.Ön konsolu söktüm 9 ve 21.ayaktan wireles alıcısının elektiriğini 10 ve 22.ayağa ise wireles alıcı wideo çıkışını bağladım.Ama wireles cihazın ışığı yanmıyor görüntü gelmiyor.Micom tetsten kamerayı açtım ama geri vitese takınca tık yok hiç bişey olmuyor.Sorun nerde olabilir.
Not sokete kabloları bağlayamadığımdan media navı söktüm tablanın altın lehimleyerek bağlantıyı yaptım.3.ayak kamera tetikleyici boş ona takabileceğim bir uç yok ne olduğunu da anlamadım

yE4bdN.webp
4Pl6Yq.webp

Ekli dosyalar

• yE4bdN.webp
    yE4bdN.webp
    85.7 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba bende yeni üyeyim. Ilk mesajim buraya nasib oldu.2015 Captur marka aracim icin bende böyle kablosuz bir sistem düsünüyorum.
Assagidaki eksizi kablosuz düsünürsek geri vites tetikliyiciye yinede kablo cekmem gerekiyor mu? Tesekkürler.
pfjiplga.webp

Merhaba bu konu cok aktif degil anlasilan.
Neyse bugün ugrasmak en sonunda nasib oldu. Medianav arkasinda bahsi gecen üc kablo bende mevcut. Bende Bagaj kapagini söküp biraz inceledim fakat bu kablolarin nereye gizlendigini malesef bulamadim. 10 ve 22 muaradan ek alip arkaya kablo atmaya niyetlendim ama bu orjinal kablolarin nereye gömülü oldugunu bilen varsa yerini söyleye bilirse cok makbule gecer. tesekkürler.

Cevap gelene kadar yaptım.Medianavın 3 nolu ayağına geri vitesten 12v + çekmek gerekiyormuş.Geri lambası park stop sensör vb kabloları sigorta kutusunun altından toplu olarak şöför tarafı kapı eşğindeki plastik aksamı çıkarınca ortaya çıkıyor.Ben kablolara tolu iğne batırıp zarar vermeden buldum.Mor ve beyaz renk geri lamba +12 si ki şanzımandan geliyor en rahat elektirik alma yöntemi şöför koltuğunun solundaki dediğim yer.Kablosuz Alıcı 12 v üstteki fotoograftaki gibi lehimlemiştim.Arka tarafta ise bagajın sol yanında bulunan plastik aksamı sökünce altından geçen kablo demetinden buldum.Kamerayı bagaj kapağına takmamk uğraştırıcı olduğundan ben tampon altına sıcak silikonla yapıştırdım.
Tek bir sorun varo da medi@skin de video izlerken video görüntüsü kamera görüntüsünün üzerinde çıkıyor geriye kalan her şey gayet iyi.

Son düzenleme:
Geri