Gerçek Carbon Parçalar ( Bol Resimli anlatımlı ! )

Bu resimler sonrası 2 monogram takımıda satılmıştır.
Son nokta olarak keinlikle atılan vernik iyi olmalı ve pasta cila işslemi uygulamak gerekiyor bende m105 ve meguiars nxt kullandım parlaklık çok iyi derecede oldu.
önümüzdeki hafta içi yapabildiğim kadar diğerlerinide ekliycem :)

img0019dk.jpg

img0016kju.jpg

img0017cnj.jpg

img0018grm.jpg

Bukez Sarı yazılı renault sport sticker lı modele devam ediyoruz :)
start verildi

Selamlar
son haline yaklaştık sticker yapışcak 2 kat epoxy atılcak vernik daha sonra pasta cila ve işlem biticek :)

Alper abinin megane rs için monogram sipariş ettim önümüzdeki hafta sarı logolu megane rs carbon monogramı hazır olucak onlarında fotograflarını ekliycem

ellerine sağlık Serkan, çok şenlikli duracak :D

Vay Serkan sende başka becerilerde varmış demek :)

Takipteyim kardeşim.

Vay Serkan sende başka becerilerde varmış demek :)

Takipteyim kardeşim.
eyw sami saolasın elimden geldiği kadar yapıyorum :)

Renault Sport etiketimiz yapıştırıldı ve üzerine epoxy uygulaması yapıldı kuruduktan sonra sırasıyla 300-500-800 numaralarla zımparalandı
aksam 1 kat daha epoxy uygulanacak daha sonra yeniden sırasıyla 300-500-800-1200 numaralarla zımparalancak vernik atılacak pasta cila yapılacak ve satışa hazır olacak :)
iyi seyirler
07022013156.jpg

07022013157.jpg

Renault Sport yazanlar daha da güzel gözüküyor. valla ne diyim helal olsun yaaa. siz resmen imalathane yaptınız :)

megane rs için modeller yakında.

Renault Sport yazanlar daha da güzel gözüküyor. valla ne diyim helal olsun yaaa. siz resmen imalathane yaptınız :)
Banada öyle geldi sanki Renault Sport yazanlar daha iyi görünüyor. bugün finale bağlıyoruz daha canlı fotolar ekliycem haftaya megane rs için monogram yapıcam bi gelsinde kapaklar, birde komple clio mk2 cıtalarının resimleri var onlarıda ekliycem :)

Geri