Gerçek Carbon Parçalar ( Bol Resimli anlatımlı ! )

anladım saol :)

reimler çok kaliteli olmasada son halleri bu şekildedir

dsc07149x.jpg

dsc07146ty.jpg

Yurt dışındakilere taş çıkartır, özstreamline carbon desek yeridir. Çok başarılı Serkan tebrikler.

Megane için olanı yok mu, ben alırım bundan.

daha canlı fotolar taze taze :)

img0003va.jpg

img0011zvo.jpg

maşallah hocam eline sağlık işçiliğin çok sağlam hakkaten. bu arada bende birşey soracam. benim jantlarda da sticker var. diyelim jantları tekrar boyattım. vernik atmadan stickerlar yapıştırsam üstüne vernik atsam sizinkiler gibi durur mu? Yoksa epoksi nin özelliği mi bu? Sizin stickerlar resmen monogramların içine gömük gibi, sanki parçası gibi duruyor...

maşallah hocam eline sağlık işçiliğin çok sağlam hakkaten. bu arada bende birşey soracam. benim jantlarda da sticker var. diyelim jantları tekrar boyattım. vernik atmadan stickerlar yapıştırsam üstüne vernik atsam sizinkiler gibi durur mu? Yoksa epoksi nin özelliği mi bu? Sizin stickerlar resmen monogramların içine gömük gibi, sanki parçası gibi duruyor...

eyw teşekkür ettim :)
kesinlikle sticker sonrası vernik atmanı tavsiye etmem, berbat bir görüntü alır
carbon sonrası sticker yapıstırıldı ve 3 kat epoxy atıldı sonrasında vernik bu tamamen epoxy ile alakalı bence o sekılde kullanmak daha guzel olur

sana emanet o konu Serkan :D

tamamdır Alper abi halledicem o isi :D

eyw teşekkür ettim :)
kesinlikle sticker sonrası vernik atmanı tavsiye etmem, berbat bir görüntü alır
carbon sonrası sticker yapıstırıldı ve 3 kat epoxy atıldı sonrasında vernik bu tamamen epoxy ile alakalı bence o sekılde kullanmak daha guzel olur

tamamdır Alper abi halledicem o isi :D

anladım hocam teşekkürler.

Geri