yazınca jetta türkiye çıktı normaldir kardeşim
Namı deger evalution jetta
galaxy grand cihazımdan tepetaklak gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazınca jetta türkiye çıktı normaldir kardeşim
Cam filmi icinde yasak diyorlardi ancak tam bi bucuk senedir cam filmiype geziyorum ve 5.6 kez çevirmeye girdim bi polia bile demedi bu cam neden filmli şimdilik yaptırdık yarinda mühür olayini soracağım muhurletme yapabilirsem yapacağım yoksa bu sekilde takacagim
Namı deger evalution jetta
galaxy grand cihazımdan tepetaklak gönderildi.
muhurleme yapmazlar kardesim muhurlu appler tek cesit oluyo gosterdıgım gıbı
Amann üstadım böyle devam edelim
Cam filminede yasak diyorlardı 1 bucuk sene oldu defalarca cevirmeye girdim nedne bu camlar filmli diye soran olmadı
Yarın bikaç polis arkadasa sorup takmayı düşünüyorum
valla babam sabah 10 dan akşam 11 12 ye kadar İst trafiğinde 4 senedir falan çevirme görmüyor ama tip araçları çevirdikleri oluyor eski plakaları at bagaja polis çevirir tırı vırı ederse gösterirsin hatta olmadı çıkarıp takarsın orda bir de çift taraflı bant bulundur araçta
Aynen öyle zaten polisle labali bi sekilde oo polis nasılsın dersen adam baştan kıl olur cevirince ver selamını et ilk göz agrım bi plaka taktık memur bey felan inceden girmeye baslarsan kolay kolay yazmaz zaten oda sonucta insan
Sürekli istanbul trafiğindeyim wolkswagen transporter aracımda var cityvan onun arka kısım yolcu kısmına yük koymak yasak ve 700 lira cezası var 2-3 kez motorlu trafik polisi cevirdi ve hepsinde konusmayla kücük rüşvetler vererek kurtuldum
Cam filmi icinde yasak diyorlardi ancak tam bi bucuk senedir cam filmiype geziyorum ve 5.6 kez çevirmeye girdim bi polia bile demedi bu cam neden filmli şimdilik yaptırdık yarinda mühür olayini soracağım muhurletme yapabilirsem yapacağım yoksa bu sekilde takacagim