Fluence'lerimizin Yakıt Sarfiyatı Paylaşımı

slm 2010 fluence pirilivage 1.5dc ortalama 20.02.2017ortalama 100/9litre gösteriyor bazen 7,2 gösteriyor aşırı yüksek ortalamayı sıfırladım bi ara 27 ye çıktı kullandıkça düştü yinede soguk havalarda kısa mesafelerde yüksekgösteriyor

Araçların yol bilgisayarında gösterilen yakıt ortalama değerleri sabit bir değer değildir.
Aracın o anlardaki yakma durumuna göre sürekli değişir..
Uzun yolda kullanılırken , şehir içinde kullanılırken, soğuk kış günlerinde kullanılırken farklı farklı değerler gösterir.
Bu değer, aracın bakım durumu ile kullanan şoföre göre de farklı gösterir.

Ustam enjektorleri sokmedi fakat araç sağlıklı çalışıyor cekiside güzel dedi :? ama ben sökülüp temizlenmesi taraftarıyım çünkü araç 100 bin km de iş amaçlı kullanıyorum yaşına göre 40 bin km fazlası var

1,5 dci EDC aracımla genelde kısa mesafe şehir içi ort 7/100

Uzun yolda denedim 208 km yol yaptım yaklaşık km de 21 kuruşa geliyor uzun yolda bence gayet iyi ama şehir içi 30 kuruştan aşağı düşmüyor bütün bakımları yeni yapıldı filtreler yağ vs. Enjektöre hiç baktırmadım

1.5 edc dizel 6,2 gösteriyor şehir içi kışlık lastiklerle

renault fluence 2012 model 1.5 110 beygir otomatik dizel. ekranda 6.8 lerde yim. bakırköy halkalı sabah akşam yoğun trafik. gidiş dönüş 39 km. sakin kullanıyorum ama trafiğe çok kalıyorum. hafta sonu beykoz tarafına yani 35 km lık trafiksiz sakin kullanımda 5.7 ye düşüyor ortalama ama ertesi gün iş olurda trafiğe kalırsam 6.4 gibi yazıyor. sanırım çok

yol bilgisayarında yazan bende genelde 1 lt fazla çıkıyor yani pompa ölçümüm 1 lt düşük çıkıyor o da en son 6,6 lt çıktı

küçükçekmece eyüp arasında kullanıyorum. e 5 trafiğine girmiyorum arkalardan dolaşıyorum akşamları

göstergede 6.8 yazıyor

Geri