Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceki depo full yakıt alımlarımda 900 KM altına hiç düşmedi. fakat en son geçen ay petrol ofisinden aldım ilk defa fakat 650 KM zor gitti. 115bin bakımı geldi birazda geçiyor bunun etkisi bu kadar olur mu? bu ay shell den fulledim herzamanki aldığım yerden şuan 2 diş düştü ve 250KM gittim. şehir içi kullanıyorum bu ara şehir dışı çıkmadım.
Bende de fluence 105 lik var memlekete gittim ful depo mazot ile istanbuldan giresun 985 km hala 2 diş vardı.3 ay sonra memleketten döndüm debriyajda sıkıntı vardı bitmişti aynı yolu 1,5 depo mazor ile geldim şaşırdım şuanda aracım 7 lt ile 8 lt arası gösteriyor olacak iş değil ben aldığımda bu araba 4.4 gösteriyordu. başka bir fluence ile bire bir karşılaştırmak istiyorum 105 lik olanı ile
Bende de fluence 105 lik var memlekete gittim ful depo mazot ile istanbuldan giresun 985 km hala 2 diş vardı.3 ay sonra memleketten döndüm debriyajda sıkıntı vardı bitmişti aynı yolu 1,5 depo mazor ile geldim şaşırdım şuanda aracım 7 lt ile 8 lt arası gösteriyor olacak iş değil ben aldığımda bu araba 4.4 gösteriyordu. başka bir fluence ile bire bir karşılaştırmak istiyorum 105 lik olanı ile
Ayni sorun iste abi. Bende de 950km altina dusmuyordu. Simdi en son depoda 650 km zor gitti. Anlamadim problem ney. 115bin bakımı azda olsa gecti ama bu etkenmi bilmiyorum
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi