Fluenceime Modifiye.

tavanda parlak bır fılm sadece beyaz bır arabada kendını gosterır...arbanın rengı zaten koyu bır ton yakısmaz...kendı fıkrım tabı bu, zevkler ve renkler tartısılmaz:)

dddhj.jpg

adszxxx.jpg

Son düzenleme:
Haklısın kardeşim evet. Tavanı kaplama banel olur birde EDC serilerde body kit'i yakışır mı acaba aşağıdaki çıtalar daha ince ve kibar çok hoş bi görüntü bakarsanız anlarsınız.
Foto paylaşmadığı bilmediğim için link veriyim özür dileyerek.
http://images.gittigidiyor.com/3371/YENI-RENAULT-FLUENCE-BODY-KIT__33710122_0.jpg

ben sadece ön camlara rüzgarlik yaptırdım hoş durdu ben zevkle kullanıyorum fazlasıyla kullanışlı bişey :eyv

Bu arada camlara film mutlaka yaptırın araca bi ağırlık veriyo bence çok güzel duruyor :)

Parça parça yaptırmak istemiyorum. Yaptırınca hepsini yaptırıcam cam filmi,cam rüzgarlığı ve belki de kırmızı brembo kaliper:)

koyu renktekı araca tavan kaplama ne kadar iyi durur tartışılır boş araca rüzgarlık olayıda biraz sırıtır sanki gözüne hoş geliyorsa eğer taktır bence

Ben gördüm Mugen Stil aynı renkte beğendim. O yüzden deneyecem fikirin için sağol yinede kardeşim:)

sen yapta bızede fikir olsun kardes:)

Foto eklerseniz arkadasa gorsel olarakta yardim edebilirsiniz sanirim.

Bu arada su ruzgarligin en cok yakistigi araba Honda Civic : )
Honda civic'e laf yok :D Benim profil fotoğraflarından gözükmüyormu rüzgarlıklar ?

Verdiğim linkteki body'e kimse bakmadı sanırım :)

Geri