Touch alan arkadaşlar özellikle 1.2 benzinli yorum yazabilirmi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili abim güzel duan için teşekkür ederim. Herkese kazasız belasız binmesini nasip etsin Allahım.
Abi peki arabanız hangi renk. 1.2 motor aldığınıza pişman olduğunuz anlar oldu mu hic. Ben muson paketi araştırdım ama eklemeyi düşünmüyorum çünkü bütçem kaldırmaz galiba. Zaten aracı ocak ayında almam mümkün olacak. Zam da gelmiş olur. Ama 2016 yılında stokta olan 2015 lerden olursa ucuza alırsam super olur diye düşünüyorum.
Bu arada aracının fotoğraflarını atabilirsen sevinirim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Kardeşim Sedef Beyazını aldım ben. Aracın 1,2 olmasından dolayı kesinlikle pişman değilim ve çok memnunum yokuşta bile vites isteyen bir araç 130 beygir olması münasebetiyle şu an 1000 km oldu ortalama biraz da basıyorum 35-37 kuruş bandında geziyo şimdilik aktaracaklarım bu kadar saygılar,
Şehir dışında 5 veya 6,5 arasında olacağını düşünüyorum benhayırlı olsun arkadasım allah kaza bela vermesın yı gunlerde kullanınız...
bende yarın muhtemelen 1.2 touch ıcın kousmaya gıdecegım sız ne zaman aldınız aracı sehır ıcınde bence 35-37 kurus normal degerler 1000 km ıcın...
5000 devırın yakıt dusecektır..
1.2 pekı sehır dısında ortalama yakıt nedır kullandınızmı acaba?
Vermiş olduğum passat siparişimi iptal ettirip Mondeo siparişi vermiş bulunuyorum
Passattan vazgeçme sebebiniz nedir ?Vermiş olduğum passat siparişimi iptal ettirip Mondeo siparişi vermiş bulunuyorum
Bence siz tekrar kadjara yonelin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Passattan vazgeçme sebebiniz nedir ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi