Fluenceime Modifiye.

AhmetVeysel53

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Füme rengi fluence'ime yan aynalar ve orta direklerin renginde tavanı kaplarsam nasıl olur ve aynı zamanda camlara film ve mugen stil cam rüzgarlığıda dahil olursa içine nasıl olur sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum..

Cam ruzgarligi basit gösterebilir

Sent from my New iPad using Tapatalk

Füme rengi fluence'ime yan aynalar ve orta direklerin renginde tavanı kaplarsam nasıl olur ve aynı zamanda camlara film ve mugen stil cam rüzgarlığıda dahil olursa içine nasıl olur sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum..

siyah tavan kaplama beyaz arabada çok iyi duruyo, ama senin araba bulut gri heralde, benimkinden :) bence yakışmaz, cam rüzgarlığı içinde, basit durur kesinlikle, film tabiki olabilir

Aracınız rengine gitmez tavan kaplama bencede
Cam filmi aracınız rengine yakışır
Mugen içinde bence gerek yok illa takcam derseniz takın sonra beğenmezseniz atarsınızhehe

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Cam filmi olmazsa olmazda diğerlerinide size uyarak yaptırmıcam.

Kardeş sen hiç birini dinleme rüzgarlığı taktır benim fluence'de var öneririm yani :):eyv
Camlara film arabayı egzotik gösterir :D Tavanada parlak bir film fıstık gibi araba olur :)

Kardeş sen hiç birini dinleme rüzgarlığı taktır benim fluence'de var öneririm yani :):eyv
Camlara film arabayı egzotik gösterir :D Tavanada parlak bir film fıstık gibi araba olur :)

Foto eklerseniz arkadasa gorsel olarakta yardim edebilirsiniz sanirim.

Bu arada su ruzgarligin en cok yakistigi araba Honda Civic : )

Foto eklerseniz arkadasa gorsel olarakta yardim edebilirsiniz sanirim.

Bu arada su ruzgarligin en cok yakistigi araba Honda Civic : )

Kesinlikle katılıyorum bide basık olunca :)

Araçınızın rengi gereği tercihinizi düşünüpde yapın her yapılan işlem yakışmaya bilir.
Beyaz yada gri olsaydı o dediklerinin hepsini yaptığında yakışıyor.

Aracın resimleri profilimde mevcut. 17" Fluence orjinal jantlarını anlıp basmayı düşünüyorum. Köy yollarının bitmesini beklyioruz:))

Mugen rüzgarlık çok kötü ama diğerlerini ben yaptım tavanı kaplattım iyi duruyor. Cam filmiyle bayağı güzel oldu.

Geri