Fluence ve Megane Yeni Teyp yeni Yüz USB li !!

Ben bu teybi makyajsız sport tourer'da da görmüştüm

Radio sistemini garantiden değiştirme imkanımız varmı yada eskisini alıp yenisini daha uygun fiyata vermeleri gibi ?

Radio sistemini garantiden değiştirme imkanımız varmı yada eskisini alıp yenisini daha uygun fiyata vermeleri gibi ?

aramıza hoş geldiniz. öncelikle kendinizi üye tanıtımları bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz.

tabii ki öyle bir takas imkanı yok :) ancak, siparişle yenisini alabilirsiniz. oda aracınıza oluyorsa tabii.

Abi bugün MAİS'teydim Megane Coupe ve yeni Scenic'te gördüm bu radyonun aynısını...

Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olmasında bu usb ve aux girişli teybi alsak bizim megane 3 lere taktığımızda aynen eskisi gibi ekranı ve direksiyon kumandasını kullanabilir miyiz soketler aynı mıdır? Nette birkaç yerde bu teypten buldum uygun sayılabilecek fiyatta.. Yeni masterlerde bile bu teypten var..

usb olmaması cok buyuk bir eksikti :S mp4 aldım ıcıne doldurdum parçaları sarkıları hızlı hızlı atlıyo 4 5 kere sonra duzelıyo bıraz sıkıntı ama olsun en azından ıstedıgım muzıkler calıyo ve reklam yok radyo cekmeme derdım yok

ben de aux kablosu alacağım gıcık oluyorum radyoya :)) cd ile uğraşılmıyor her geçen gün yeni şarkı çıkıyor hoş bizim araba baz donanım normalde de yok usb :D (2013 ler hariç) :)

Bence bluetothlu mp3 çalar telefon alın onla rahatça dinleniyor. Bende çok uğraştım bu usb işi ile ama bir sonuç çıkaramadım. Telefondan gayet güzel çalışıyor hemde gelen aramaları cevaplayabiliyorsun.

Ses kalitesi aynı olmuyor maalesef bluetooth ile usbnin.. bluetooth zaten kullanıyorum ama dediğim gibi 320 kbps bir mp3 çaldığınızda farkı çok iyi anlarsınız :)

Geri