Evren abi sonuç çıkmadı galiba??

Ben de bir sonuç çıkacağını düşünmeyenlerdenim. Üzerinde çalışıyoruz, üzerinde çalışıyoruz diyorlar da ne yapıyorlar!!? Tüm teknik adamlar toplanıp laboratuar ortamında testler mi yapıyorlar!! Hiç sanmıyorum. Herkes kendi işinde gücünde yine, kimsenin aklına bile gelmiyordur bu durum. Bu işin olmasının tek yolu, oradan yönetici birinin hakikaten bu konuyu dikkate alarak sürekli elemanlara baskı yapıp takip etmesidir. Yoksa eleman kendi başına mı takip edecek olayı! Umurunda bile olmaz... Yine ilgisizlik, yine ilgisizlik...

Evren hocam, uygun görürseniz konuyu Fransa'ya da açalım, 3 aydır yürütülen çalışmadan sonuç çıkmadığı iletilir. Fransa'dan bilgi birikimleri ve tecrübelerini mais ekibiyle paylaşmaları talep edilebilir. Sonucu bekleyen yüzlerce müşteri olduğunu da ekleyebiliriz.
Benimkisi sadece bir öneri, siz daha doğrusunu bilirsiniz. Saygılar kaptan...

Son düzenleme:
Megane 2011 Sport Tourer 1.5 dCi privilage de MEVCUT-Dışardan otomatik cam ve sanruuf kapanıyor.
Bu konuda Reno maisin isteksiz olduğu kanısındayım.Ek çıkacak masraflardan kaçıdığını düşünüyorum.

Az daha sabrediyorum bende :D az kaldı ama..

Arabam yağ kaçırdığında gittiğimde Orhan Bey ilgilenmişti sağolsun, gerçekten güler yüzlü ve ilgiliydi...

Evren hocam, uygun görürseniz konuyu Fransa'ya da açalım, 3 aydır yürütülen çalışmadan sonuç çıkmadığı iletilir. Fransa'dan bilgi birikimleri ve tecrübelerini mais ekibiyle paylaşmaları talep edilebilir. Sonucu bekleyen yüzlerce müşteri olduğunu da ekleyebiliriz.
Benimkisi sadece bir öneri, siz daha doğrusunu bilirsiniz. Saygılar kaptan...

Mesut kardeşim bu konunun Fransa ayağını takip edebilirsen acalım kardeşim.. Sevinirim.

Evren beye açmış olduğu konu için teşekkür ediyorum ve bu konu için bu siteyi buldum üye oldum, umarım cevabı tatmin edici olur - 2004 model aracımda bu özellik vardı sattıktan sonra almış olduğum 2011 fluence de bu özelliğin olmaması benide hayal kırıklığına uğrattı.

Evren bey merhaba, bence bu iş için imza kampanyası başlatalım. Bir web sitesi açalım(yada rfc içinde bir sayfa) ve isim soyisim plaka vs.. gibi liste yapalım.
Bireysel olarak yapılan başvurulardan ses çıkmadığına göre, hatta bazı 2012 modellerde ile mevcut olmadığına göre, toplu olarak sesimizi duyurabiliriz. Binlerce kişi bu işlemin sonucu bekliyor olabilir. ama şu sayfada görebildiğimiz 10-15 kişi. yazmayıp izleyenlerin sayısını bilemiyoruz tabi. Bu konuda bir başlık açarak liste yapsak iyi olur düşüncesindeyim.

Geri