Fluence Bluetooth Bağlanma Sorunu

Günaydın.
açıukcası aklıma başka birşey gelmiyor.
Farklı telefon denedik,
Farklı arabada denedik.Farklı renaultta denedinmi hatırlayamadım ama

Akklıma gelenler bunlar

iphone ile baglanamayanlar aracın ekranındaki cihaz listesinden boş bi sıra secip ok desinler o zaman gözüküyor.. Bilginize..

Benim S5660 GİO Nokia N79 gibi güzel çalışmıyor o çok iyi anında bağlanırdı ama bu bağlanmıyor bağlanınca cep telefon rehberi falan çıkmıyor...

Benim nokia da konuşma yapabiliyorum. Telefondan müzik açmıyor, nokia servise danıştım, yazılımı uygun değilmiş.

Benim nokia da konuşma yapabiliyorum. Telefondan müzik açmıyor, nokia servise danıştım, yazılımı uygun değilmiş.

Ben Nokia N79'dan hiç memnun değildim ama Bluetooth ile çok uyumlu çalışırdı. Bluetootu'u açar açmaz hemen bağlanırdı radyoya istersem ordan telefonumdaki müzikleri açabiliyordum telefon rehberine girebiliyordum arama yapabiliyordum, ama S5660 zar zor bağlanıyor ne arama yapıyor ne başka bişey aramayı bile radyodan almıyor. Sadece bağlanıyor yani :D

Elektronik zımbırtılar işte. Kimileri uyumlu kimileri uyumsuz. Pekte anlamam. Telefonla konuşması çok büyük rahatlık, müziği radyodan, mp3 den dinliyoruz zaten... :eyv

Bluetoot aramasını nasıl yapıyoruz ve İphone ile nasıl bağlanıyoruz aracımıza

Arkadaşlar selamun aleyküm. Benim fluencede bluetooth ile ilgili şöyle bi sorun oluştu,

Herhangi bir telefonla bağlanıyor bunda sıkıntı yok ama müzik sesini veya konuşma sesini tam olarak iletmiyor mesela açtıgın müzik anlaşılmıyor kesik kesit dıt dıt sesleri geliyo sorun ne olabilir acaba bilgisi olan varmı ?

Benim Lg G4 de bağlanmıyor. Pini gir diyor ekrandaki giriyorum uyumsuz diyor pine. Ses cihazı olarak bağlanıyor bu sefer tel çalsa otomatik cevap veriyor. Nasıl çözeceğiz?

Arkadaşlar benim flunce de bluetooth ayarları kısmına hiç girmiyor.teybin sitem ayarlarından bluetooth sekmesine geliyorum ama alt menüye girmiyor ileri geri okları ilerlemiyor. bluetooth yokmu yoksa bende :)

Geri