Fluence arkadan carpma

Bugun gidip baktım işçilik mükemmel işlem bitmiş yeni tampon takılıp yarın akşam teslim edilecek.Bu arada ikame araç olarak Albea 1,4 benzinli sole :) verdiler 3 gün işe gidiş gelis ve şehiriçi biraz kullanımda 70 tl benzine verdim. Otomatik 1400kg dizel fluence ile 50 tl ye aynı yolu aynı şartı 1 haftada 50 tl harcıyorum.Allah benzinli araç sahibine kolaylık versin.

Yapılanları beğenmen güzel, içine sinmiş tamirat. Birdaha kaza bela yaşamaman dileğiyle, iyi günlerde kullan Yusuf.:eyv

Sole yerine eski otomatik focus verselerdi aynı yolu 100 liraya zor yapardın, bunada şükür :D:D

Dün akşam teslim aldım aracı bir sıkıntı yok tertemiz ama geç saatte teslim aldığımdan detaylı bilgi edinemedim. Sanırım tampon tamir olmuş. Bugün konuşacağım.

çok geçmiş olsun ama dediğin gibi, cana geleceğine mala gelmiş.. hiç olmasaydı daha iyiydi ama... olan olmuş artık.. çok geçmiş olsun..

Bugün tamponu dikkatle inceledim ve servisle konuştuk tampon yeni ancak dikkatimi çeken bir ayrıntı var.Tamponun üst bagaj eşiğinde 2 cmlik bir kıvrık yer var boyasında birşey yok fotosunu koyacağım sıfır tamponda nasıl olur?Pazartesi götürücem bakacaklar.

Geri