Fluence 38 kurus yakıyo :/ Normal mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan disloyal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bende 1 ay gezdim ole sonra fark ettim kurcalarken çıktı ortaya: ) kilima yi cama verince direk buğu çözülsün diye kilima açılıyor bilgin olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen o durumu da yeni öğrendim bakalım bundan sonraki kullanımımda dikkat edeceğim artık :)

vallahi ben manuelde ayak ile cam arasına veriyorum siz otomatikte bakın çaresine :))

mrb arkadaslar bnm aracımda fluence 1,5 dci 110 bg 6 ilerivi full privilige 2012 model bnm aracımda sehır ıcı çok yakıo 32 38 krş arası degısıo ortalama s.içi 8 ile 9 arasında degısıo ama uzunyola gıttıgımde ortalamayı sıfırlıyorum uzun yolda adeta kokluyo :) 4,5 ile 5,5 arasında degısıo hız kurallarına uydugumda tabı :) 90 110 arası ama 170 200 arası bastıgımda ortalama yıne 8 9 buluyor aracımı kısa mesafede kullanıyorum ş.içi yakıo ama uzun yolda yakmıyor HAVA FILTRESININDE ETKISI ÇOK BEN GECEN 40 BIN km bakımına soktum cok yakıyor dıe sıkayet ettım aracı pc baglayınca bı sıkıntı yok dedıler kısa mesafe kullanımdan kaynaklıyonur ve hava fıltresını temızlememı soylemıslerdı ..

mrb arkadaslar bnm aracımda fluence 1,5 dci 110 bg 6 ilerivi full privilige 2012 model bnm aracımda sehır ıcı çok yakıo 32 38 krş arası degısıo ortalama s.içi 8 ile 9 arasında degısıo ama uzunyola gıttıgımde ortalamayı sıfırlıyorum uzun yolda adeta kokluyo :) 4,5 ile 5,5 arasında degısıo hız kurallarına uydugumda tabı :) 90 110 arası ama 170 200 arası bastıgımda ortalama yıne 8 9 buluyor aracımı kısa mesafede kullanıyorum ş.içi yakıo ama uzun yolda yakmıyor HAVA FILTRESININDE ETKISI ÇOK BEN GECEN 40 BIN km bakımına soktum cok yakıyor dıe sıkayet ettım aracı pc baglayınca bı sıkıntı yok dedıler kısa mesafe kullanımdan kaynaklıyonur ve hava fıltresını temızlememı soylemıslerdı ..

Aynen katılıyorum size bizde günde 12 15 km yol yapıyoruz sabah.akşam hesaplama yaptığımda 35-38 kuruş arasi yakıyo filtreyi bende değiştirdim cekiste iyilesme oldu ama yakıtta olmadı malesef...

Dizel için yüksek bence,ben 1.4 tsı motorda ortalamam 40 kuruş

TSI candır kadir abi :D ilerde kendi arabam olursa TSI motoru düşünmüyorum değil ıslık

110 lık ş.içi fazla yakıyor dıyorlar ama bu kadar da fazla olmaz ki ya :( inşallah sorununuz kısa sürede çözülür arkadaşlar sağ ayağa dikkat :o

1.6 karbüratörlü arabayla 17 kuruş gördüm LPG de uzun yolda shell 2.85 den fulledim 253 km yol yaptım 45 TL aldı .
Ortalama uzun yolda 17-21 kuruş arası yakıt tüketiyorum .

Şehir içinde hiç sürmedim daha :D Sürsem max 27 kuruş yakar :D

TSI candır kadir abi :D ilerde kendi arabam olursa TSI motoru düşünmüyorum değil ıslık

110 lık ş.içi fazla yakıyor dıyorlar ama bu kadar da fazla olmaz ki ya :( inşallah sorununuz kısa sürede çözülür arkadaşlar sağ ayağa dikkat :o

Sağ ayağa dikkat etsek nolurki 38 kuruş tan aşağı düşmüyor geçen ay çok dikkat ettim 35 38 kuruş yaktı yine araçtan memnunum ama araba lüks yapılacak bişey yok: ))) gönül ister 10 kuruş yaksın ama mazot pahalı yapılacak bişey yok

Sağ ayağa dikkat etsek nolurki 38 kuruş tan aşağı düşmüyor geçen ay çok dikkat ettim 35 38 kuruş yaktı yine araçtan memnunum ama araba lüks yapılacak bişey yok: ))) gönül ister 10 kuruş yaksın ama mazot pahalı yapılacak bişey yok

Yakıtın fazla kardeşim aracını bence bir kontrol ettirsen iyi olur.

Yakıtın fazla kardeşim aracını bence bir kontrol ettirsen iyi olur.

Benim gibi yakan Var tek olsam hata var dicem ama diyemiyorum o yüzden kabullendik: )

Geri