Fluence 38 kurus yakıyo :/ Normal mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan disloyal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben bu otomatik klima açılma olayını anlamadım şahsen :) nasıl oluyor o iş ben otomatik sıcaklığı ayarladım, cam ve ayaklara ayarlı yönü de ama ac ışığı kapalı. Otomatik klimayı mı açıyo bu araba şimdi :D

ya ben bu otomatik klima açılma olayını anlamadım şahsen :) nasıl oluyor o iş ben otomatik sıcaklığı ayarladım, cam ve ayaklara ayarlı yönü de ama ac ışığı kapalı. Otomatik klimayı mı açıyo bu araba şimdi :D
A/C tusuna basın kırmızı ısık yada sarı ısık yanması gerekıyor suan tam hatırlamıyorum ancak Klıma ekranında AC OFF yazması gerekıyor. :) benım yaptıgım hatayı yapmayın :D

A/C tusuna basın kırmızı ısık yada sarı ısık yanması gerekıyor suan tam hatırlamıyorum ancak Klıma ekranında AC OFF yazması gerekıyor. :) benım yaptıgım hatayı yapmayın :D
onu biliyorum canım. Sonuç olarak o AC ışığı yanmadığı zaman klima hiçbi şekilde açılmıyor değil mi ben onu merak ediyorum :D

onu biliyorum canım. Sonuç olarak o AC ışığı yanmadığı zaman klima hiçbi şekilde açılmıyor değil mi ben onu merak ediyorum :D

AC ısıgı yanmadıgı surece klıma acık olmaz :)

Son düzenleme:
Aynen bende de ışık yanıkken ac off yazıyor. Hangi türlü kapalı oluyor anlayamadım gitti yok mu bilen :D

Böyle yazıyorsa kapalı dir boşver!:)

Aynen bende de ışık yanıkken ac off yazıyor. Hangi türlü kapalı oluyor anlayamadım gitti yok mu bilen :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla eğer öyleyse 4 aydır klima açık gidiyom ben o zaman :D

o zaman dijital klimada farklı oluyor :D biz de turuncu ısık yanıyor AC üzerinde AC Off diye bir tuş yok :D

ac off ise kapalıdır o zaman

Valla eğer öyleyse 4 aydır klima açık gidiyom ben o zaman :D

Valla bende 1 ay gezdim ole sonra fark ettim kurcalarken çıktı ortaya: ) kilima yi cama verince direk buğu çözülsün diye kilima açılıyor bilgin olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri