Fluence 38 kurus yakıyo :/ Normal mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan disloyal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce Eskişehir'den geldim,gişelerden sonra FSM dahil inanılmaz trafik vardı,eve geldiğimde ortalama tüketim 4.7 litreydi,mazot 4.75 bu hesapla 21 kuruş yakmış bizim F/Kangoo...:)

güzel değer abi. nerdeyse fabrika verisi

Senin yuzunden kriz geciricem abi :) bu degerleri bende gormek istiyorum 150 km yaptim enson degerim 7.2 lt 100 km de

sürüş şeklin sakin, sert nasıldı? 150 km nin ne kadarı ş. içi ne kadarı otoban mesela

sürüş şeklin sakin, sert nasıldı? 150 km nin ne kadarı ş. içi ne kadarı otoban mesela
bizim hep şehir içi kullanım daha oncede 3 bın devırde atıyodum artık ıyıce dusurdum 2500 de atıyorum artık hızlanmalarım falan dahada duzenlı yapmaya calısıyorum. kafayı yemek uzereydım cunkı :D bı kac haftaya canakkale yapıcam ıns bı aksılık cıkmazsa o zmn bakalım ne kadar yakıcak

bizim hep şehir içi kullanım daha oncede 3 bın devırde atıyodum artık ıyıce dusurdum 2500 de atıyorum artık hızlanmalarım falan dahada duzenlı yapmaya calısıyorum. kafayı yemek uzereydım cunkı :D bı kac haftaya canakkale yapıcam ıns bı aksılık cıkmazsa o zmn bakalım ne kadar yakıcak

ALLAH kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin bana kalsa 2500 devirde çok :) rampadaysa tamam yedir arabayı biraz ama düz yolda 2000 devirin çok az üstüne çık fazla çıkma :eyv :eyv yolun durumuna göre yani kalkarken çok gaz vermemeye özen göster

auriste 4bin 5bun devirlerde değiştiriyorum fuluya kiyamiyorum: )

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gencken hepimiz oyleydik :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrb arkadaslar bnm aracımda 1,5 dci 110 bg privilige 110bg 6 leri vites. bnm aractada yakıt sıkıntsı var ortalama bendede fazla 7 ile 8,8 arasında degısıodu sehır ısı suanda araç tam 40 000 km de ortlama 9,5 yazıo bakıma goturecem 1 2 gun ıcınde ortalamayı sehır ıcınde 6 dan bı baslıo 9 kadar cıkıo hemen artıo ortalama kalıbrasyon yaptrıcam servıste ama s dısı 90 km hızle 6 vitesde 90 sabıtledıgım de ortalamyıda sıfırlıyorum ozamanda 5,4 ile 6,3 arasında oynuo ..

mrb arkadaslar bnm aracımda 1,5 dci 110 bg privilige 110bg 6 leri vites. bnm aractada yakıt sıkıntsı var ortalama bendede fazla 7 ile 8,8 arasında degısıodu sehır ısı suanda araç tam 40 000 km de ortlama 9,5 yazıo bakıma goturecem 1 2 gun ıcınde ortalamayı sehır ıcınde 6 dan bı baslıo 9 kadar cıkıo hemen artıo ortalama kalıbrasyon yaptrıcam servıste ama s dısı 90 km hızle 6 vitesde 90 sabıtledıgım de ortalamyıda sıfırlıyorum ozamanda 5,4 ile 6,3 arasında oynuo ..
beyto bey benımde arac 7.7 7.9 arası gezıyor suan dahada altına ınmedı. gecen aykı gıbıde kullanmıyorum bakalım bu ay kac km yaptırıcak 1 depo bana ayrıyetten servıste kalıbrasyon yaptırdıktan sonrakı sonuclarıda bana bıldırırsenız olumlu olursa bende yaptırırım hemen :D merakla beklıyorum sızden haberlerı..

tabıkı bılıdırırım kapılardan on govdedın flnda sesler gelıo ufat tefek şeylerıde var onalarıda garantıden halletırecem 40 bın bakımana da sokacam sonra sıze haber verırım ..

tabıkı bılıdırırım kapılardan on govdedın flnda sesler gelıo ufat tefek şeylerıde var onalarıda garantıden halletırecem 40 bın bakımana da sokacam sonra sıze haber verırım ..

Tmm merakla bekliyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri