Fluence 1.6 16v yakıt durumu nasıl?

şehir içi istanbul'da 6,5 - 7,3 arasında değişiklik gösteriyor + alınan benzine görede fark ediyor aynı mesafelerde full gibi firmalardan aldığımda 8,3 leri gördüm.shell'den aldığım yakıt değerlerim böyle aracın ataklığıda süper.şehir dışı litre olarak tam incelemesemde çıkmadığımdan dolayı 5 6 gibi olduğunu umuyorum.22 kuruş gibisinden hesaplamıştım bir ara

şehir içi istanbul'da 6,5 - 7,3 arasında değişiklik gösteriyor + alınan benzine görede fark ediyor aynı mesafelerde full gibi firmalardan aldığımda 8,3 leri gördüm.shell'den aldığım yakıt değerlerim böyle aracın ataklığıda süper.şehir dışı litre olarak tam incelemesemde çıkmadığımdan dolayı 5 6 gibi olduğunu umuyorum.22 kuruş gibisinden hesaplamıştım bir ara

Şehir içi benzinle araçda 6,5 bende çok yüksek bi değer değil.Astra yada focus o değerler 7,5dan asagıya düşmüyo

Şehir içi benzinle araçda 6,5 bende çok yüksek bi değer değil.Astra yada focus o değerler 7,5dan asagıya düşmüyo

değil zaten gayet memnunum aracımdan motorundan, astra focus vb gibi araçlar nerde 7,5 yakıyor 9 10 11 litreden aşağı yakan araç yok neredeyse

evet haklısınız biraz ayrıntılı yazmalıyım araç 2010 model 1.6 privi otomotik... ben aracın 350 380 arası yakmasını bekliyordum. ama şöyle bir şey yaptım depoyu fulledim. 55 km şehir içinde kullandım tekrar gidip depoyu fullediyimde 40 tl ödedim. yani km 720 kr bu rakam çıkınca arabaya binesim bile gelmiyor aynı testi birdaha yapmayı düşünüyorum sonuç buna benzer bir durum olursa arabanın borcuda var be yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

otomotik vites

55 km ile yakıt değeri ölçerseniz sizi yanıltabilir depoyu fulleyip full şehir içi yapın bitince daha farklı bir sonuç çıkacaktır..

Ferrari gibi yakmış senin aracın,birde onun gibi gitse yakıtını düşünmezdin bu kadar,serviste teste soksunlar aracını...

depoyu fulleyip ışık yanana kadar bitirin.. km yi ölçün ben zin alın.. öyle test edin bence..birde 2 kademeli pedalın 2.kademesine cok gecmemeye calışın..

teşekkurler tüm depoyla aynı testi yapıcam

arkadaşlar birde ön farlarla tampon arasında 0.5 cm boşluk var. civardaki diğer fluncelerede baktım onlarda da aynı boşluk vardı gebze de servise gittim bu boşluk normalmiş ama bana saçma geldl o boşluk ya olmamalı yada orada fitil falan olmalı sizden ricam sizlerde böyle bir boşluk var mı

Geri