Fluance rölanti sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar merhaba,Aracın arızası Dün Ankara oray oto yetkili servisi tarafındanda onaylandı.Dünkü görüşmelerimize istinaden,aracın ısıtma bujisi röle beyin,veya tesisatıyla alakası sıkıntısı olduğu belirlenmiştir.Servis röle beynine ,550 tl ve işçilik dedi yani 600-700 bende şu anki durumum müsait olmadığı için parçayı bulup dışarıdan değiştirmeyi planlıyorum.Sabah çalıştırdığımda problem oluyor,aracın yakıtını suyunu gidişini etkilemiyor fakat,rölanti düzensiz ve motor soğukken nerdeyse stop edecek.

Oktay bey engin bilgileriniz için teşekkürler,dediğiniz parçalarda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.Saygılarımla

bu arada röle beyin fiyatı serviste çok pahalı?

bu arada röle beyin fiyatı serviste çok pahalı?

bir parça ne kadar az biliniyor ve parçacılarda bulması zorsa, birde yetkili servis rafındaysa fiyatı el yakıyor

Aynen taylan bey.Servis 550 tl diyor çıkmacılar aynı parçayı 100 tl ye kadar verebiliyor.

bi gösterge sperliği sordum 200 küsür baz modellerinkini dediler üstüne azcık vinil deri yapılmış iconun kine 400 küsür dediler varın siz düşünün küçük plastik bi şapka bu

parça konusunda yardımcı olabilirim...

Merhabalar 2012 1.5 dci edc aracin son zamanlarda bahsettiğiniz hırıltılı çalışma uzun yoldan gelince rolantide çalışırken oluyor bende. Ama rolanti saatinde hic oynama yok yakit performans da bi sıkıntı yok sadece hafif hir hir çalışıyor. Varmi bu şekilde basina gelen çözüm bulan

2012 fluence busines 1.5 dci 90 hp.bendede ayni sorun vardi.havalar sogukken daha belirgin oluyordu.ısıtma bujilerini degisirseniz sorunun hallolacagini dusunuyorum.kontrol etmekte fayda var

2012 fluence busines 1.5 dci 90 hp.bendede ayni sorun vardi.havalar sogukken daha belirgin oluyordu.ısıtma bujilerini degisirseniz sorunun hallolacagini dusunuyorum.kontrol etmekte fayda var

Siz değişim yaptiniz mi ısıtma bujilerini. Benim arac uzun yoldan gelince biraz rölantide çalışsın diye beklediğim de hir hir çalışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri