Ese Coupe Renklendi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RsErdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en güzel kırmızı giderdi sıpreyi kırmızı yapsaydın cano harbiden .

düşünmedik degil deneriz belki. kırmızı siyah bi kombinasyon bakayım nasıl duruyor

Yakışanı odur cano siyaha kırmızı kırmızıya siyah ;) anlamam araba işlerinden ama çok zevkliyimdir ;) neyin neye yakışacağını çok ii bilirim .beyazda yapabilirdin cano cantı + olarak arabanın içinde ne var askılık yapıştrma ışık yazı ne bilim neler var bende içine düşünüom arabamın bişeyler asmak yapıştrmak asmak çapulcu durmucak şekilde sen ve senin gibi kardeşler bilir böle şeyleri sitede soruorum sanada sorim şu anda aklıma gelmişken he ?? ayrıca ibo versen son ses 1o numara olur hee arabanda siyah 10 numara gider İmparator senn arabaya ;)

Yakışanı odur cano siyaha kırmızı kırmızıya siyah ;) anlamam araba işlerinden ama çok zevkliyimdir ;) neyin neye yakışacağını çok ii bilirim .beyazda yapabilirdin cano cantı + olarak arabanın içinde ne var askılık yapıştrma ışık yazı ne bilim neler var bende içine düşünüom arabamın bişeyler asmak yapıştrmak asmak çapulcu durmucak şekilde sen ve senin gibi kardeşler bilir böle şeyleri sitede soruorum sanada sorim şu anda aklıma gelmişken he ?? ayrıca ibo versen son ses 1o numara olur hee arabanda siyah 10 numara gider İmparator senn arabaya ;)
camlara sticker fln yapıştıra bilirsin yada arabanın çeşitli yerlerine zevkine göre. ama asma işini ben pek sevmıyorm :)

camlara sticker fln yapıştıra bilirsin yada arabanın çeşitli yerlerine zevkine göre. ama asma işini ben pek sevmıyorm :)

yok yeea ben sitıkır işini sevmiyorum arabanın dış camlarına falan içinde yada yazı maz bişeyler olabilirmi yada ne olabilir içine asmalık ne bilim ışık falan kırmızı ışık ne yapabilirim kırmızı hastalığı var bende o 100den örn vriom kırmızıdan he kirve?

bu şekilde olmamış bence ama güle güle kullan kardeşim.. madem bu tarz bişi yapıcaktın her jantı ayrı renke boyasaydın german style gibi..

olmamış hiç orjinali en güzeli

açık konuşacam bence bu çok zenci still olmuş :D keşke bronz tarzı biraz daha koyusnu yapsaydınız

bene aynı renk ama cok kollu bır jantolursa daha guzel olur en azından 5 kol ama ınce kol jant bence aynaya gırısme

Geri