Şuan Lassa kullanıyorum memnunum o kadar yerlere girdik bildiğiniz teker kadar boşluğa girip çıktık görmeden bana mısın demedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lassa türkiye yolları şartlarına göre üretilen en dayanıklı lastik. Diğer markalardan daha fazla tel koyuluyor diye duymuştum, sertiğine bundanmış.Şuan Lassa kullanıyorum memnunum o kadar yerlere girdik bildiğiniz teker kadar boşluğa girip çıktık görmeden bana mısın demedi.
Lassa türkiye yolları şartlarına göre üretilen en dayanıklı lastik. Diğer markalardan daha fazla tel koyuluyor diye duymuştum, sertiğine bundanmış.
Yokohama A Drive + En Kral Lastiktir Kendileri
Çok ilginç michelinden memnun olmayanı pek duymamıştım. ya bir şansızlık yaşadınız ya da aldığınız lastikler sahteydi. Ben adananın en berbat yollarına sahip semtinde oturuyorum yollarımız köstebek yuvası gibi (adanalılar bilir saydam caddesi) bu zamana kadar hiç şikayetim olmadı. ne balon yaptı ne de yumuşadı.ben michelin i kapıma köpek diye bağlamam..bu kadar balon yapan bi lastik görmedim...içindek teller kaymak asfalt için yapılmış...az bi kötü yol görsün bitik...bence impetus ...çok ince yanak yapıyorsanız toyo proxes...toyo biraz sert ama çok sağlam..
Lassa türkiye yolları şartlarına göre üretilen en dayanıklı lastik. Diğer markalardan daha fazla tel koyuluyor diye duymuştum, sertiğine bundanmış.
Daha önceki aracımda lassa miratta kullanıyordum. micheline göre daha sert bu da fren mesafesini etkiliyordu. hem araba hafif hem de lastik sert olunca kışın durmak büyük sıkıntı oluyordu
Bir de lassaların arasına çok taş giriyor ve taş sesine çok sinir oluyorum. michelinde bu sorundan da kurtulmuş oldum