En yumuşak en sessiz lastik hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yumuşaklık konusunda tercihim michelin. fakat en sessiz lastıik Nokian bu konuda ödülleri var.

ben continentalın ürettiği barum marka lastik kullanıyorum Türkiye'ye yeni gelmiş. fiyatı da çok uygun almıştım. ki broadway leri biliyosunuz asfaltın bütün sesini içeri alan bi otomobil. ama bu lastikleri aldıktan sonra içeri giren ses miktarı hemen hemen yarı yarıya azaldı

cliomda fabrikadan dunlop ile çıkmıştı. ömrü bitince hankook kinergy eco aldım. ona göre bayağı yumuşaktı, fena da lastik değildi.

Goodyear'ın hakkını yemeyin agalar gt serisine bir göz atın derim:cool:

Michelin energy saver gayet güzel ama geçen Girne gemisinde üzdü bizi yükten sol arka inmişti dayanıklılık konusunda zayıf sanırım.

Michelin energy saver gayet güzel ama geçen Girne gemisinde üzdü bizi yükten sol arka inmişti dayanıklılık konusunda zayıf sanırım.

Yükten inmiş olması pek olası değil gibi. benim de aracımda michelin energy saver var çok memnunum. yol tutuşuna katkısı fren mesafesi çok iyi hiç bir sorun yaşamadım.

ben continentalın ürettiği barum marka lastik kullanıyorum Türkiye'ye yeni gelmiş. fiyatı da çok uygun almıştım. ki broadway leri biliyosunuz asfaltın bütün sesini içeri alan bi otomobil. ama bu lastikleri aldıktan sonra içeri giren ses miktarı hemen hemen yarı yarıya azaldı

Barum iyi ve ekonomik lastiktir :eyv

Goodyear'ın hakkını yemeyin agalar gt serisine bir göz atın derim:cool:
GT serisi efsane seri :eyv
Yükten inmiş olması pek olası değil gibi. benim de aracımda michelin energy saver var çok memnunum. yol tutuşuna katkısı fren mesafesi çok iyi hiç bir sorun yaşamadım.
:eyv

Sonra hava bastık lastikte tık yok şuan ama. Patlamış olsa inerdi yine şu an ( yaklaşık 1 hafta oldu ) aynı havasında duruyor

Geri