Emniyet kemeri yavaş toplama çözümü resimli anlatim

majesty1717

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

MEGANE 2 EMNİYET KEMERİ PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

Son düzenleme:
Elinize saglik guzel ve temiz bir is olmus

Eline sağlık ilk söktüğün yeride gösterseydin daha güzel olurmuş ben elimle zorladım plastiği kırıyordum nerdeyse

MEGANE 2 EMNİYET KEMERİ PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

Merhaba,

Eklemiş olduğunuz resimler çok küçük sizde de öyle mi? Faydalı bir konu ancak resimlerdeki sorun da çözülürse süper olur

Resimler sıkıntılı hiç bir şey anlaşılmıyor

Cebimdeki telefondan Patara Kütere gönderildi

bu kadar işleme hiç gerek yok arkadaşlar :) silikon spreyiyle işlem tamam :)
geçenlerde würth marka aldım ve emniyet kemerlerini sonuna kadar çektikten sonra en baştan sona kadar silikon spreyinden sıktım. kemerin iç ve dış tarafına da sıktım. yaklaşık 1 aydır jet hızıyla topluyor kemeri :) sprey sıktığınız andan itibaren hızlıca topluyor.

abi bende de aynı sıkıntı var benimki biraz değişik direkteki askıdan sonrasını çekince zor topluyor öncesini çekince normal topluyor :)

abi bende de aynı sıkıntı var benimki biraz değişik direkteki askıdan sonrasını çekince zor topluyor öncesini çekince normal topluyor :)

silikon spreyi sık içine dışına kardeşim:)

Emeğine sağlık kerem hakikaten ne kadar pismiş.. :) Bende corcime yapacağım...

bu kadar işleme hiç gerek yok arkadaşlar :) silikon spreyiyle işlem tamam :)
geçenlerde würth marka aldım ve emniyet kemerlerini sonuna kadar çektikten sonra en baştan sona kadar silikon spreyinden sıktım. kemerin iç ve dış tarafına da sıktım. yaklaşık 1 aydır jet hızıyla topluyor kemeri :) sprey sıktığınız andan itibaren hızlıca topluyor.
evet arkadaşlar silikon spreyi an itibariyle denemiş bulunuyorum.. gerçekten işe yarıyor.. sökme takma işiyle hiç uğraşmayın.. silikon sprey sıkın sadece..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri