....Elektronik arıza ışığı Sorunu ....yardım....

Bence vakit kaybetmeden servis yolunu tutun .
Erken gitmeniz ileride çıkacak bir arızayı önleyecektir.

servise baktırın, net arıza tesbiti olsun...lamba sistemi eski haline getirin... araç garantideyse... servis sorun yapabilir yani...
şu an farlar ve sisler orjinal abi. Yolda usta da sordu garantisi devam ediyor mu diye ama 2005 model araba :) Mazot filtresi değişmeli dedi usta fakat 4 veya 5 bin km önce değişti filtre. İnşallah büyük sorun çıkmaz.

Bence vakit kaybetmeden servis yolunu tutun .
Erken gitmeniz ileride çıkacak bir arızayı önleyecektir.

bende hareket ettirmeyelim daha büyük zarar çıkmasın dedim bişey olmaz kullanın dedi usta. Hafta içi gitmek lazım ama servise.

gaz kablosunda meydana gelen aşınma yüzünden kaynaklanıyormuş.
Serviste değişti ve sorun düzeldi.
65 tl fiyatı.

Şu an hiçbir anlam çıkaramadım, umarım gerçekten ondandır dostum. Geçmiş olsun.

Şu an hiçbir anlam çıkaramadım, umarım gerçekten ondandır dostum. Geçmiş olsun.
teşekkürler. bende çıkaramadım. :) Arıza öncesi durumlara göre böyle bişeyden kaynaklanacağını beklemiyordum.
Serviste yapıldığı için içim rahat :) Allah korusun sorun olursa siz yapmıştınız diyebiliirm servise :)

2013 dacia stepway elektirik elektronik arızası için yardım edecek var mı? istanbul.

2013 dacia stepway elektirik elektronik arızası için yardım edecek var mı? istanbul.

arcınız garanti kapsamında servise gidip bilgisayarala arızaya bakabilirler, garantiye giriyorsa ücretsiz yapılır. birde hangi sistemin için arıza ışığı yandı.

ayrıca aramıza hoşgeldiniz. kendinizi üye tanıtım bölümünde tanıtabilirseniz memnun oluruz, linki aşağıda veriyorum

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/

2013 araç. Servise gidin pc ye bağlasınlar çıkar ortaya.
Bendeki kablo aşınmasından kaynaklanıyormuş değişti ve düzeldi.

arabayı hasarlı olarak aldım çekme belgeli plakasız ve servis plakasız araca bakmıyoruz dedi. bu yardımı o yüzden iştemiştim.

Geri