ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Allah nazarlardan saklasın kardeşim süper.. Güle güle bin.. Birazcık basmak lazım ama bunu leylek style olmuş sanki ..

10 numara 5 yıldız,emeğine sağlık kardeşim...:eyv

Allah nazarlardan saklasın kardeşim süper.. Güle güle bin.. Birazcık basmak lazım ama bunu leylek style olmuş sanki ..
sağol abim allah razı olsun muayene işlerinden sonra artık baya bi leylek oldu hemde

sonunda bitmiş kardeşim çok şükür :)

harika görünüyor. en kısa zamanda yakinen görmek istiyorum.

kazasız belasız..

sonunda bitmiş kardeşim çok şükür :)

harika görünüyor. en kısa zamanda yakinen görmek istiyorum.

kazasız belasız..
eyvallah semih artık bundan sonrası makyaj yapılacak ince işlere kaldı bahara kadar havalar düzgün olduğu müdetçe ince işleride halledicem ama havalar düzelene kadar kapatıcaz mecbur bır yıldır yedığı yağmur kar yeter ona:)
Valla Harika Gorunuyor Emekler Ortada
eyvallah abim işe emek girerse full emek dolu gerçekten heryerinde emeğim var oturup zımparasına kadar elimi sürdüm yani

Sanroofa Ruzgarlik Sart
Birde Sanroofu Ayarlatman Lazim Cizgi İp Gibi Olmali
Emegine Bizde Sahidiz

Hayırlı olsun Emre abi bitmiş çok şükür eline emeğine sağlık abi harika olmuş ama jantlarda cuk diye oturmuş hani :eyv azıcık basmak istiyor sanki ama :)

Yaptın oldu Maşallah

Sanroofa Ruzgarlik Sart
Birde Sanroofu Ayarlatman Lazim Cizgi İp Gibi Olmali
Emegine Bizde Sahidiz
sunroofun çalışmasında sıkıntı yok ama arka taraf hafıfı düşük kalmış içerdeki ayaklardan ayar çekilmesi lazım anlayan yok ama çok şükür bugun baktık su falan giren çıkan yok rüzgarlık var abi mor renklı ince bi zımpara vernık operasyonuyla adam olabilir inşallah
Hayırlı olsun Emre abi bitmiş çok şükür eline emeğine sağlık abi harika olmuş ama jantlarda cuk diye oturmuş hani :eyv azıcık basmak istiyor sanki ama :)
sağol kardeş muayene işlerinden sonra basık araç logosunu koyabiliriz:)
Yaptın oldu Maşallah
yaptık baya yordu halada yoruyo ama değiyo

Geri