ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Maaşallah on numara olmuş :eyv

hay maşallah.. gözün aydın emre.

Hey Maşallah, Allah Nazarlardan Saklasın Abim :eyv

Emre çok güzel olmuş kardeşim ellerine emeğine sağlık, ancak!!! ARACIN ÖNÜNE MERCEDES YILDIZINI KOYMADAN O ARAÇ BANA HALA ÇIPLAK GİBİ GELİYOR!!! Bir an evvel bence onu hallet:D

Hadi gözün aydın Emre, maşallah bitirdin sonunda emeklerine sağlık.:eyv Geçen pazartesi günü Ankaradaydım, aştide yazaneye sordum izinli dediler;)

konuyu basından beri okudum gelişmeleri inceledim teker teker tek diyebileceğim tebrikler efsane küllerinden doğmuş vala :):bravo

Allah nazarlardan saklasın maşallah ok gibi mubarek. Allah tekerini düz bastırsın.

Emre çok güzel olmuş kardeşim ellerine emeğine sağlık, ancak!!! ARACIN ÖNÜNE MERCEDES YILDIZINI KOYMADAN O ARAÇ BANA HALA ÇIPLAK GİBİ GELİYOR!!! Bir an evvel bence onu hallet:D
Yıldızı bilerek koymuyorum tamam bitti dediğimiz gün fabrika usulu en son onu törenle takıcaz:D
Hadi gözün aydın Emre, maşallah bitirdin sonunda emeklerine sağlık.:eyv Geçen pazartesi günü Ankaradaydım, aştide yazaneye sordum izinli dediler;)
Ayrıldım abi yazıhanede değilim ara sıra uğrarım

sonunda bu günleride gördük tekerini düz basdırsın Rabbim tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan abi

sonunda bu günleride gördük tekerini düz basdırsın Rabbim tekrar hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan abi
sana şiddetle katılıyorum kardeşim allah razı olsun daha iyileri cümlemize olsun

Geri