ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Pazartesi sıkıntı çıkmassa döşeme işi bitiyor ondan sonra rutuşlar başlıycak bakalım

Maşallah abi bende bitmesini 4 gözle bekleyenlerdenim.Bide böyle çekmişken bol bol fotoğraf çek hevesimiz kursağımızda kalıyor 4 foto ile :)

Maşallah abi bende bitmesini 4 gözle bekleyenlerdenim.Bide böyle çekmişken bol bol fotoğraf çek hevesimiz kursağımızda kalıyor 4 foto ile :)
Fotoğraf yüzünden zaten benim pc iptal durumda yer kalmadı artık :Dhepsini ekleyemiyorum maalesef forumun sıhhati açısından

Massallah kardesim Allah utandirmasin cok guzel oluyor yuregine eline saglik.. ben evleneli 1 sene olduda 5 ay sora kizimizin 40 kinda gezmesini yapariz olmazsa bu EMEK teknesiyle..

Massallah kardesim Allah utandirmasin cok guzel oluyor yuregine eline saglik.. ben evleneli 1 sene olduda 5 ay sora kizimizin 40 kinda gezmesini yapariz olmazsa bu EMEK teknesiyle..
millet evlenıyo çoluğa çocuğa karışıyo bir senede biz daha arabayı toparlayamadık bak boyacıyı öldürmem için bi sebep daha çıktı bana:D:D

millet evlenıyo çoluğa çocuğa karışıyo bir senede biz daha arabayı toparlayamadık bak boyacıyı öldürmem için bi sebep daha çıktı bana:D:D

Kusura bakma ama boyacıya dokundurtmam Adige o benimhehe

Tabana su için uyguladığımız malzemeyi biraz daha güçlendirmek adına ses ve ısı için yine klasik ziftli keçe kullanarak tabandaki işi tamalıyoruz ayrıca arka koltuklara ısı aktarımını sağlayan kanallarında montajı yapıldı
532443_4986659794009_898533747_n.jpg

Geri