MaasALLAh on numara olacak ama bu ELBRUZ nedemek yaw :soru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ELBRUZ kafkasyanın en yüksek ve en meşhur dağının ismiMaasALLAh on numara olacak ama bu ELBRUZ nedemek yaw :soru
valla öyle piyasası olan bir model değil bu hasta işi genelde bugune kadar kullandığım arabalara millet hasta oluyo alıcı çok oluyoda bunada bakacağız hevesımı almadan zaten satmambu arabanın talibi kesin çıkar buralardan .. hazır mısın buna ) çok iyi gidiyor .. süper maviş bişi olcak bu...
dikim yapılıyo abi eskılerını komple kaldırıp sungere kadar ınıldı aslında eskılerının ortaları kumaştı orjınalınde öyle ama ben ıstemedim o şekilde eskileriylede kullanılsa kullanılırdı yırtığı pırtığı yoktu yapılmışken tek kalemde çıksın istedimDosemeler Hazir Mi Ozel Dikim Mi Emre ?
En Temizi Kardesim Cillop Gibi Olucak Elbruzdikim yapılıyo abi eskılerını komple kaldırıp sungere kadar ınıldı aslında eskılerının ortaları kumaştı orjınalınde öyle ama ben ıstemedim o şekilde eskileriylede kullanılsa kullanılırdı yırtığı pırtığı yoktu yapılmışken tek kalemde çıksın istedim