Vay be izolasyon olayına bak pes diyorum Adige helal olsun valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye pes ediyosun abi daha yeni başladıkVay be izolasyon olayına bak pes diyorum Adige helal olsun valla
niye pes ediyosun abi daha yeni başladık
Valla kardeşim yabancı bir markaydı ses sistemiyle uğraşan bi arkadaşım geitrdi ismine bakıyım diycem paketleri attık10 cm eninde 10 metre boyundaydı genelde büyük marketlerde falanda oluyomuş sanırım uygulama yaparken normalde direk yapışma şansıda varmış ama bız garantı olsun diye ısıtarak yaptıkİzolasyonda hangi marka kullandınız acaba?Birde yapıştırırken ısıtma ilemi yaptınız yoksa kendi yapışkanı ilemi ?
280 haa vay bee sen hakketen kralmışın yayla gibi araba o zamanlar alman takılıyomuşun desene
Yemin ediyorum seni şu halinle tanımış olsam zamanında roadfox'un kral olduğu dönemlerqwo ara 3 kuruş paraya sattığım cillop gibi 74-280 se'yi (manda kasaqw:aytuğ)kapının önüne kadar getirir hediye ederdim şimdi nasıl bir canavar olurdu kimbilirqwpes ediyorum hakikaten sen bitince ya bir mail atıver yada işte ne bileyim sevabına bi Fatiha okursun geçer giderrr:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Herkesin İcinde Bir Yildiz Vardir Diye Bosuna Dememisler 280 SE He W-116 Mi ?Yemin ediyorum seni şu halinle tanımış olsam zamanında roadfox'un kral olduğu dönemlerqwo ara 3 kuruş paraya sattığım cillop gibi 74-280 se'yi (manda kasaqw:aytuğ)kapının önüne kadar getirir hediye ederdim şimdi nasıl bir canavar olurdu kimbilirqwpes ediyorum hakikaten sen bitince ya bir mail atıver yada işte ne bileyim sevabına bi Fatiha okursun geçer giderrr:aytuğ:aytuğ:aytuğ
inşallah o yönde tavsiye aldık içine yine keçe falan uygulanacak zaten taban halısının altına baya sağlam bişi olsun istiyoruzMükemmel işçilik ve malzeme,alt taraftan ne ses gelir ne de başka bir şey,maşallah bitince çok güzel olacak....
116 diye geçiyo abi ilyas salman styleHerkesin İcinde Bir Yildiz Vardir Diye Bosuna Dememisler 280 SE He W-116 Mi ?
tabanda düşme olayı olmazda kapı için ısıtmak şart tabı pürmüzle ısıtıp ısıtıp yapıştırdım valla on numara oldu çıkacak gibide durmuyoIsıtarak yapmanız çok güzel oldu,kendi yapışkanı ile yapıldımı izolasyon malzemesi 2sene sonra düştüğünü gördük kapıda
Herkesin İcinde Bir Yildiz Vardir Diye Bosuna Dememisler 280 SE He W-116 Mi ?