ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Vay be izolasyon olayına bak pes diyorum Adige helal olsun valla:bravo

İzolasyonda hangi marka kullandınız acaba?Birde yapıştırırken ısıtma ilemi yaptınız yoksa kendi yapışkanı ilemi ?

niye pes ediyosun abi daha yeni başladık:D

Yemin ediyorum seni şu halinle tanımış olsam zamanında
roadfox'un kral olduğu dönemlerqwo ara 3 kuruş paraya sattığım cillop gibi 74-280 se'yi (manda kasaqw:aytuğ)kapının önüne kadar getirir hediye ederdim şimdi nasıl bir canavar olurdu kimbilirqwpes ediyorum hakikaten sen bitince ya bir mail atıver yada işte ne bileyim sevabına bi Fatiha okursun geçer giderrr:aytuğ:aytuğ:aytuğ

İzolasyonda hangi marka kullandınız acaba?Birde yapıştırırken ısıtma ilemi yaptınız yoksa kendi yapışkanı ilemi ?
Valla kardeşim yabancı bir markaydı ses sistemiyle uğraşan bi arkadaşım geitrdi ismine bakıyım diycem paketleri attık:D10 cm eninde 10 metre boyundaydı genelde büyük marketlerde falanda oluyomuş sanırım uygulama yaparken normalde direk yapışma şansıda varmış ama bız garantı olsun diye ısıtarak yaptık

Yemin ediyorum seni şu halinle tanımış olsam zamanında
roadfox'un kral olduğu dönemlerqwo ara 3 kuruş paraya sattığım cillop gibi 74-280 se'yi (manda kasaqw:aytuğ)kapının önüne kadar getirir hediye ederdim şimdi nasıl bir canavar olurdu kimbilirqwpes ediyorum hakikaten sen bitince ya bir mail atıver yada işte ne bileyim sevabına bi Fatiha okursun geçer giderrr:aytuğ:aytuğ:aytuğ
280 haa vay bee sen hakketen kralmışın yayla gibi araba o zamanlar alman takılıyomuşun desene :D:D

Son düzenleme:
Mükemmel işçilik ve malzeme,alt taraftan ne ses gelir ne de başka bir şey,maşallah bitince çok güzel olacak....:eyv

Yemin ediyorum seni şu halinle tanımış olsam zamanında roadfox'un kral olduğu dönemlerqwo ara 3 kuruş paraya sattığım cillop gibi 74-280 se'yi (manda kasaqw:aytuğ)kapının önüne kadar getirir hediye ederdim şimdi nasıl bir canavar olurdu kimbilirqwpes ediyorum hakikaten sen bitince ya bir mail atıver yada işte ne bileyim sevabına bi Fatiha okursun geçer giderrr:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Herkesin İcinde Bir Yildiz Vardir Diye Bosuna Dememisler 280 SE He W-116 Mi ?

Isıtarak yapmanız çok güzel oldu,kendi yapışkanı ile yapıldımı izolasyon malzemesi 2sene sonra düştüğünü gördük kapıda :)

Mükemmel işçilik ve malzeme,alt taraftan ne ses gelir ne de başka bir şey,maşallah bitince çok güzel olacak....:eyv
inşallah o yönde tavsiye aldık içine yine keçe falan uygulanacak zaten taban halısının altına baya sağlam bişi olsun istiyoruz
116 diye geçiyo abi ilyas salman style:D
Isıtarak yapmanız çok güzel oldu,kendi yapışkanı ile yapıldımı izolasyon malzemesi 2sene sonra düştüğünü gördük kapıda :)
tabanda düşme olayı olmazda kapı için ısıtmak şart tabı pürmüzle ısıtıp ısıtıp yapıştırdım valla on numara oldu çıkacak gibide durmuyo

İlk otomatiğimdiqwAlmanya'dan bir gurbetçi getirmiş ve Ankara'da garajda epeyy bir yatmış yavru bir daha zor düşerqwtüp daha yeni çıkıyordu o dönem epey bir benzinde kullandımqwve açıkçası kıymetini bilemedik:sinirli

Geri