Eline koluna sağlık Emre...iyice şekillenmeye başladı Elbruz, takipteyiz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş benim oda ayrı yığılı aşağı atölye ayrı yığılı şimdi kalkıp ben mercedesin birsürü parçası var değerli bi ton para ortalığa koyamam ya evde koynumda saklıyorum nıkelajları falanberbaber yatıp kalkıyoruzne olcak bu ailelerden çektiğimiz benim annemde odamı iptal etti sırf bu yüzden kardeşime vardiler koca odayı kanepede yatıyorum hergün arada kardeşim yurda gittiğinde onun yatağına yattığımda ortopedik yatağı bünyem kabul etmiyor artık alışkanlık oldu
abi arabada şekillenme yok ben elimden gelen kısımları hızlandırdım az önce kaplayacağım deriyi falan aldım geldim yarın başlıycam ufaktanEline koluna sağlık Emre...iyice şekillenmeye başladı Elbruz, takipteyiz...
Gördüm kardeş pm yolladım teşekkürler hakkını helal et sıkıntıya soktuk senıEmre abi pm attım ama görmedin galiba abi bi bakar mısın
allah razı olsun teşekkürler cümlemize inşallahallah tez zamanda istediğin noktaya kavuşturup kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Estağfurullah abi olur mu öyle şey.Helal olsun sonuna kadar Biz bir aileyiz sonuçta burda, lafı olmaz böyle şeylerinGördüm kardeş pm yolladım teşekkürler hakkını helal et sıkıntıya soktuk senı
allah razı olsun teşekkürler cümlemize inşallah
sağol kardeşim acemice yapmaya çalışıyoruzkendin uğraşınca daha değerli oluyo bir iki güne bitiririm inşallahAbi tamamen el emeği,göz nuru merakla bekliyoruz son halini,sana kolay gelsin