- Konuyu Başlatan
kaplamaya hazır inşallah becerebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah ya bu kadar uğraşıyoruz bi terslik olacak diye ödüm kopuyorEmre ellerine sağlık.
çok emek harcadın. İnşallah beklediğinden iyi çıkar araç!
üst kısmı siyah alt kısmı krem rengı olacak döşemyle aynı renk ortada ise ahşap maun olacakÇalışmalar süper konsol bej mi olcak?
Yolla kardeşim özelden görüşelim avantgarde olayı hoşuma gittiKonunun başından beri takipteyim Emre abi. Allah yardımcın olsun. İnşallah istediğin gibi bir şey çıkar ortaya. Bu arabanın aynısını Florya'da okulun orda gördüm o gün bu gün hastayım Abi mercedes servisinde staj yaparken kazalı arabaların çamurluklarından söktüğümüz yazılar var. Evde duruyorlar öyle kutunun içinde. Hiç bir işimede yaramıyor. Normalde servisde 17 - 20 € civarıydı tane fiyatı. Bizimde bi katkımız olsun Elbruz'un üstünde naçizane 12 3 Eğer kullanırım dersen yollarım hemen sana kargo ile.
Evet keyif büyük evden kovulma riskide bi o kadar büyük hehe annem hiç hoşnut değil odamda yığılı parçalardanmaaşallah emre büyük proje büyük keyif
valla acemilikle yapıyoruz bişeyler elden geldiği kadar becerebilirsek ne alaAbi sen kendi tamirhane ni açmalısın Hayatta gözüm kestirmezdi benim göğüslük işine girmeye Mutlu son u merak la bekliyoruz