El freni hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rupes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rupes

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 98 laguna1'de sağa,sola ani dönüşte veya ani frende el freni ikaz lambası ve stop lambası yanıyor,el freni ile alakalı sesli uyarı veriyor.bir zaman sonra uyarı kendiliğinden kayboluyor,
konu hakkında bilgisi olan varmı acaba teşekkürler

merhaba arkadaşlar 98 laguna1'de sağa,sola ani dönüşte veya ani frende el freni ikaz lambası ve stop lambası yanıyor,el freni ile alakalı sesli uyarı veriyor.bir zaman sonra uyarı kendiliğinden kayboluyor,

bu daha eski model araçlarda fren hidroliği azaldığında yapıyor sizin araçta da öyle midir bilemiyorum tabi ama kontrol etmekte fayda var daha önceden 93 tempra kullanıyordum onda başıma gelmişti.

ilginiz için teşekkür ediyorum,bende sizin bahsettiğiniz gibi düşünmüştüm fren hidroliğini kontrol ettim eksilme yoktur

o zaman bir servis yolu gözüküyor galiba Allah kolaylık versin basit bir şeydir umarım mesela yazılımsal gibi.

Merhaba;
Fren hidroliği azda olsa azaldığı zaman bunu yapıyor..
Fren hidroliği ekledikten sonra sorun çözülür...
Bir zaman sonra yine eksiltme olursa lastiklerin iç kısmına yada hidrolik haznesinin plastik contalarını kontrol ettirebilirsin...
Soğuk havada daha çok yapar...

teşekkür ediyorum,yarın bahsettiğiniz yeri kontrol ettirip sonucu yazacağım

devamlı gittiğim ustam kontrol etti,fren balataları değişmesi lazımmış parça bekliyoruz,umarım balata değişince düzelir

işlerimin yoğunluğundan yazamadım.
fren balataları değişti ve sorun giderildi

Geri