Egzozdan Su Gelmesi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tanıştırırız o kolay hele sen bi gel:)Coupeye gelince abi bi drag yapalım dedi senle geçenlerde ama forumun haberi olmadan reklam mevzuu olmasın diye;)neyse detaylara girmeyeyim büyük yemin ettimheheo günden sonra niyeyse coupe'yi Antalya'ya ilk gelen RFC üyesine verecem deyip duruyordu yabancıya gitmesin mevzuu:)bence o şoktan çıkmadan sen bi gözüküverhehe(Haydar kardeşim rüyanda kulağın niyemi çınlıyor yok bişey sen devam etthehe)

hehe Abi Ben Hemen İlk Uçakla Geliyorum Beni Havalimanından Karşılayabilirmisin Direk Haydara Gidelim Alıyım Coupeyi hehe

normal hatta komple düz borulu araçlardan daha çok gelir. senin gene azdır biraz.

:)Evet çok abartılı değil

hehe Abi Ben Hemen İlk Uçakla Geliyorum Beni Havalimanından Karşılayabilirmisin Direk Haydara Gidelim Alıyım Coupeyi hehe

Havaalanına 20dk'lık yoldayım sen alo de yeter Haydar'ın işyeride 20 dk bekliyorum o zaman(not uçağına bomba ihbarı yapılırsa bilki o kişi kesin Matrax-07'dir günahını almak gibi olmasın ama
hehe)

:)Evet çok abartılı değil

Havaalanına 20dk'lık yoldayım sen alo de yeter Haydar'ın işyeride 20 dk bekliyorum o zaman(not uçağına bomba ihbarı yapılırsa bilki o kişi kesin Matrax-07'dir günahını almak gibi olmasın ama
hehe)
hehe hehe Nerden Bilicek Hangi Uçakla Geldiğimi hehe hehe Belki Otobüsle Belki DK ile Orda Olucam hehe İhbar Boşa Gider Sonra hehe

Ben yokum neler döndu neler yaaaa
Mümkün müdür CYB'yi vermek :)

Parasıyla veririm genç hehe

hehe hehe Tamam Ya Bir İki Turluğuna Hediye Edersin Artık Eksoz Sesiyle İnletiyim Antalya Caddelerini hehe hehe

Şuan Farklı Projeler Var Kanka Araba Alamıycam Alabilsem Kaçırmam Yani CYB Yi

hehe hehe Tamam Ya Bir İki Turluğuna Hediye Edersin Artık Eksoz Sesiyle İnletiyim Antalya Caddelerini hehe hehe

Şuan Farklı Projeler Var Kanka Araba Alamıycam Alabilsem Kaçırmam Yani CYB Yi

Akarı,kokarı,takarı yok Gelll abııı gelll hehe

Takarı Yokmu Atarlı Giderli Olması Gerekiyor Kanka Gaza Basınca Böyle Deyim Yerindeyse Sırtımın İzi Çıkmalı Koltukta hehe
Taktığı var kanka cümlelerdeki ince ayara takılma :)
Gel bin ve görürsün kanka olayı :)

Geri