Egzozdan Su Gelmesi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D:D Eskiden babamın emektar 92 Flash a girmediğim yer olmazdı.
Şimdi geleneği r 11 le devam ettiriyoruz :D
Bizde babadan oğula R11. Yaza yanyana resimlerini çekip ekleyeceğim :D

​Bekliyorum fotoları:)sevginizin hiç azalmaması dileğiyleqw

bu aşk 90lı yıllarda babamın şoför olarak çalıştığı firmaya alınan 0km flash ile başladı.
Kolay bitmez Kerem abi. :) Flash anlarımı yazsam kitap olur...

bu aşk 90lı yıllarda babamın şoför olarak çalıştığı firmaya alınan 0km flash ile başladı.
Kolay bitmez Kerem abi. :) Flash anlarımı yazsam kitap olur...

​Kitabı boşver yaw sen foruma yaz yeter kaç 11'ci kaldık şurada kendimi epey yalnız hissediyorum bazen:aytuğ4 bir yanımı kangoocular çevirmiş gibiyim inanırmısınhehe

Abi aralardan kaçarız biz sen rahat ol. :D
Bu ara nette sıkıntı vardı giremedim o yüzden.
Ben hep yanındayım.

Abi aralardan kaçarız biz sen rahat ol. :D
Bu ara nette sıkıntı vardı giremedim o yüzden.
Ben hep yanındayım.

Eyvallah:eyv

Kerem Abi Dur Yapma Etme Daha Antalyaya Geldiğimde R11 E Nasıl Düz Kontak Yapılır Onu Öğreticen Bana Gerçi Haydar Kardeşimlede CYB İle Gazlıycaz Ciğerden Gelen Sesi Duyucaz Ama R11 Güzel Severim Bana Hediye Edermisin Abi :)

Kerem Abi Dur Yapma Etme Daha Antalyaya Geldiğimde R11 E Nasıl Düz Kontak Yapılır Onu Öğreticen Bana Gerçi Haydar Kardeşimlede CYB İle Gazlıycaz Ciğerden Gelen Sesi Duyucaz Ama R11 Güzel Severim Bana Hediye Edermisin Abi :)

​Bişey yaptığım yokki no panic:cool:Düz kontak kolay olay onu hallederiz R11'i unut:)ama Haydar Serhan gelsede zamanlar'dan bi coupe versek seyip duruyordu onla idare artık:naber

​Bişey yaptığım yokki no panic:cool:Düz kontak kolay olay onu hallederiz R11'i unut:)ama Haydar Serhan gelsede zamanlar'dan bi coupe versek seyip duruyordu onla idare artık:naber

R11 Abi Asil 11 ile Tanışmak İstiyorum :)

Coupeye Gelince Haydar Hediyemi Edicek :)

R11 Abi Asil 11 ile Tanışmak İstiyorum :)

Coupeye Gelince Haydar Hediyemi Edicek :)

Tanıştırırız o kolay hele sen bi gel:)Coupeye gelince abi bi drag yapalım dedi senle geçenlerde ama forumun haberi olmadan reklam mevzuu olmasın diye;)neyse detaylara girmeyeyim büyük yemin ettimheheo günden sonra niyeyse coupe'yi Antalya'ya ilk gelen RFC üyesine verecem deyip duruyordu yabancıya gitmesin mevzuu:)bence o şoktan çıkmadan sen bi gözüküverhehe(Haydar kardeşim rüyanda kulağın niyemi çınlıyor yok bişey sen devam etthehe)

normal hatta komple düz borulu araçlardan daha çok gelir. senin gene azdır biraz.

Geri