Egzozdan Su Gelmesi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kerem abi benim egzozdan sıcakkende geliyor ama silivri içi ne hikmetse bi damla su eksilme yok :D Burdan Bostancıya gidince su haznenin dibine iniyor. Motoru kırana kadar ellemeyecem. Sonra bomba değişiklikler yapacağız. Takma kafaya alışıyor insan bir süre sonra hehe

images

Alışırız bunada alışırız ne yapalım :aytuğ

Cıx:cool:Biz bu yola başkoyduk en kralına go agaheheBugün o miyadını dolduran makina bugün özgürlük bulvarında nice ''yenilere'' direksiyon simidi ikram etti(dikiz aynamdan o kadar görebildim:halay)

6ee3c19a.jpg

işte budur aga! :)
R11 aşkı başkadır. :) Benim arabam benden 1 yaş büyük.
Ama benden genç :)

işte budur aga! :)
R11 aşkı başkadır. :) Benim arabam benden 1 yaş büyük.
Ama benden genç :)

Hakikaten apayrı bir olay 11qwHoş ben benimkinden büyüğüm ondan bana hürmette sonsuz pek iyi anlaşıyoruz:aytuğArada ben arızaya girecem abi diyor bende kess uleynn daha aybaşına çok arıza çıkarma diyorum emrin olur deyip devam ediyor işte böyle geçinip gidiyoruz kendileriylehehe

su iyidir abi, sıkma sen o tatlı canını :) soğukken atar ama hele bir de sıcakken deli gibi su buharı atıyorsa, oh mis, içerde tam verime yakın yanma oluyor demektir :) gerçi tam verimli yanan motor yok dünyada yaaa :)
keşke olsa, o zaman egsozdan sadece su ve karbondioksit çıkardı, çok ala birşey olurdu... arada bi dünya karbonmonoksit ve diğer yanmamış hidrokarbonlar çıkıyor, o kötü işte.. bizim yakıtın bir kısmı tamamen yanmadan hep egsozdan atılıyor.. en modern arabalarda dahi :(

Hem Egzoz Yeni Yapılınca Su Akar,

Hemde Egzoz'dan Su Akması Aracın Motorunun Sağlamlığını Gösterir ...

Hem Egzoz Yeni Yapılınca Su Akar,

Hemde Egzoz'dan Su Akması Aracın Motorunun Sağlamlığını Gösterir ...

Gururluyuz
qwqwqw

Ciğerden Gelen Su O Abi Ciğerlere Su Mu Toplasın Yavru Atmasında Mazallah :)

özellikle LPG araçlareda sulu egzos çok olur... yakıt sisteminden dolayı... :cool:

Hakikaten apayrı bir olay 11qwHoş ben benimkinden büyüğüm ondan bana hürmette sonsuz pek iyi anlaşıyoruz:aytuğArada ben arızaya girecem abi diyor bende kess uleynn daha aybaşına çok arıza çıkarma diyorum emrin olur deyip devam ediyor işte böyle geçinip gidiyoruz kendileriylehehe

:D:D Eskiden babamın emektar 92 Flash a girmediğim yer olmazdı.
Şimdi geleneği r 11 le devam ettiriyoruz :D
Bizde babadan oğula R11. Yaza yanyana resimlerini çekip ekleyeceğim :D

Geri